Lepiej by Cracovia wygrała.Maja jeszcze mecz z Legia a praktycznie o górna polówkę już nie grają.Chyba że zakładamy ze na 100% jesteśmy w dolnej części.To lepszy remis.
Świetny mecz w Lubinie.Jagiellonia bez Vasiliewa a mimo to 20 strzałów.Pomyśleć ze mieliśmy ich na widelcu.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 7 kwietnia 2017, 22:30 [1 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/04/2017 20:07
Żal patrzeć na Zwolaka. Piąty mecz w wyjściowym składzie i kolejny raz dno dna. Beznadziejny występ, a szkoda, bo liczyłem, że się chłopak ogarnie w tym Śląsku i wróci do nas gotowy w celu poważnej walki o skład. Niestety nic na to nie wskazuje.
Trzeba transferować definitywnie. Proponuję Spartę Świdnica albo Karkonosze Jelenia Góra na przyszłego pracodawcę. Choć i tam mógłby się nie załapać do składu.
Ładnie Baszczyński "pojechał" po najlepszym trenerze europy wschodniej. Czesio już płacze na twitterze, a Stanowski pewnie szykuje już 172 kontrartykuły.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/04/2017 16:18
Łęczna zadziwia. Grają prostą piłkę, fajnie się to ogląda. Kuźwa nie wierzę, że tak myślę. Przy akcji bramkowej na 2:0 po prawej stronie mając przewagę 1 zawodnika mówię że to musi być bramka. Można? Można.
To zemsta Czesia na Węglewskim i kara za jego nielojalność haha... Co za wywiad dał Węglewski przed tym dzisiejszym meczem, pełen żalu, to nie mam pytań. A Cześ wali ja TT ze swojej strony. Piękne publiczne pranie brudów.
Ja tel ligi nie rozumiem - treneiro - amator z Hiszpanii robi z Wisłą takie wyniki zaciągiem last-minute, że zaraz to będzie rewelacja sezonu walcząca o puchary.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.