Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 22/03/2017 16:41
heheh Stanowski i Weszlo ma dzis trumatyczne przezycia. Jak to mozliwe ze najlepszego trenera wygoniono z wioski pod Krakowem i jak to mozliwe ze najlepszy prezes klubu pilkarskiego nie bedzie juz prezesem. hehe
Ciekawe w jakim kierunku pojdzie Legia z Mioduskim.
A ja mam nadzieję, że zagramy dobre 7 meczów w grupie spadkowej, drużyna wreszcie pokaże, że potrafi grać i utrzyma się w lidze.
Ostatnie 3 sezony graliśmy w grupie mistrzowskiej i za każdym razem było mizernie, a większość meczów nie miało żadnego ciężaru gatunkowego.
Oczywiście że tak .Mecze bez ciężaru gatunkowego są nic nie warte .Wolę żebyśmy zajeli 10 miejsce po fajnych ,dramatycznych ,trzymających w napięciu meczach ,niż 8 po 6 porażkach i 1 remisie . Do tego Arka i Craxa w w jednej grupie z nami .Gra w grupie spadkowej ujmy nam nie przyniesie ,bo szczerze mówiąc na nic innego nie zasłużyśmy w tym sezonie .
.Gra w grupie spadkowej ujmy nam nie przyniesie ,bo szczerze mówiąc na nic innego nie zasłużyśmy w tym sezonie .
Niby tak, ale możemy być w grupie zespołów, które od początku ESY37 grają cały czas w grupie mistrzowskiej: Legia, Lech, Lechia i my. Czy to coś nam daje Raczej nie, jednak jakieś tam wyróżnienie od innych by było przy tym projekcie.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 23/03/2017 10:03
A czy kiedyś nie było tematu o tym, że prezes King Wilków Morskich chciał zainwestować w Pogoń? Chyba mówił, że w przyszłości niczego nie wyklucza, jednak pewnie jak patrzy na ambicje grajków to mu się odechciało.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 24/03/2017 21:00
Piłkarze to nie koszykarze. Gdyby Mroczek wparował do szatni i zapowiedział obniżkę pensji o 20% to od następnego meczu zaczęłoby się powolne spadanie do niższej ligi. Piłkarz (generalnie) lubi się obrazić i zapomnieć dla kogo i po co gra, a potem ostatecznie i on i klub wychodzi na tym źle.
Dużo ostatnio destrukcyjnych dla Pogoni pomysłów na tym forum pada. Trzeba dać działać prezesowi (wydaje mi się, że chęci akurat ma on dobre nawet jeśli nie zawsze jest idealnie z wykonaniem), a nie nakręcać negatywną spiralę, bo się obudzimy ligę niżej. Nie chce mi się też wierzyć, że piłkarze nagle stracili ambicje. Może tych kilka słabych wyników to wina przygotowania fizycznego, a może w jakiś dziwny sposób trenera, który nie potrafi nakręcić zespołu na rzeź.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 25/03/2017 17:18
Gościu mnie zawsze obrzydzał. Po drugie miał żydowskie pochodzenie. Po trzecie pierdolił takie głupoty że przy postach weszło o jego klipach wchodziłem tylko po to by lajkowac komentarze z hejtami. Zabawne jest to że zdążył nagrać 500tny epizod w którym mówił że to może być ostatni - obejrzę jako jedyny.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2017 22:23
W tym sezonie Ekstraklasa ładnie frekwencyjnie stoi. Na Wiśle chyba komplet dzisiaj lub blisko tego (ponad 30 tys. ludzi). Jutro na Legii komplet. Nie zdziwię się, jeśli ten sezon będzie rekordowy pod względem frekwencji.
A Lech słabo, słabo. Drugi mecz z rzędu remis. Ciekawe czy już łapią zadyszkę.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 31 marca 2017, 22:28 [1 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2017 22:50
Zwolinski potwierdza w przeciętnym Śląsku że na poziom ekstraklasy jest za slaby.Śląsk juz 1 pkt. za nami.Z drugiej strony Korona w zasięgu.Mecz w Krakowie intensywny.Martwi to ze strzelić Pyrom bramkę to nie lada sztuka.Wisla nie dała ani razu oddać strzału w światło bramki.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 01/04/2017 17:51
No to chyba nadszedł czas, żeby wszyscy rządzący w naszym klubie zdali sobie sprawę, że uwzględniając dzisiejsze zwycięstwo Łęcznej, na 99% naszą porażkę z Legią i zbliżający się podział punktów po fazie zasadniczej... mamy ok. 3-4 punktów przewagi nad ostatnim zespołem ekstraklasy. Spadek niemożliwy? Podbeskidzie też myślało, że powalczy o puchary...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.