- Zawsze zdobyte bramki dedykuje żonie i dzieciom, ale dziś zrobię wyjątek. Chcę zadedykować tego gola Miroslavowi Czovilo i życzyć mu jak najszybszego powrotu do zdrowia - zakończył Fojut.
za Interia.pl
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/03/2017 14:01
1,700 gdzieś.
Kiedyś taka liczba padła jak była gdzieś dyskusja o frekwencji jaka się szykuje na mecz.
Mozę nawet jak więcej jest, to niewiele patrząc na frekwencje, która wzrasta wraz z dniem zbliżenia się meczu.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/03/2017 21:22
Już dawno twierdziłem ze szkoda ze 2 lata temu nie bralismy tego Badii.Takiego gościa nam brakuje miedzy pomocą a atakiem.
Gdzie Marciniak sędziuje tam zadyma się szykuje.Po ostatnim gwizdku powtorka z Lech-Lechia...
..apropo Pyr.Lech juz do przerwy w Gdyni ma swoje ..3-0.Pechowe to losowanie PP na maxa.Niestety biednemu wiatr w oczy zawsze wieje.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 11/03/2017 11:33
A kto mówił, że zadyszki nie może być za 2 tygodnie? Koszą wszystkich jak leci i dobrze bo gdyby rewanż był teraz to raczej kursy u buka byłyby na poziomie 1.01. Czas gra na naszą korzyść.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 11/03/2017 18:23
Tymczasem nasz ulubiony trener rozpoczyna wiosnę świetnym wynikiem 3 punktów w 5 meczach. Oj szykuje się rychła wypierdolka, najpierw Niecieczy z grupy mistrzowskiej, a potem, pomimo kolejnego resultado historico - Czesia z klubu kukurydzy. I jakoś wcale mi nie szkoda.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.