I z paczką spontanicznie sprowadzonych zawodników, którzy klepią aż miło i bawią się z tą Jagiellonią. Niepojęta jest ta liga.
Termalica jak na razie remisuje w stolicy. W wyjściowej jedenastce niecieczan 6 obcokrajowców. Czy redaktor Stanowski także pokreśli, że ten zespół jest coraz bardziej cudzoziemski? Domyślam się, że wg. red. Krzysia taki Guba czy Misak to mega-grajkowie o wielkim potencjale (nie to co taki beznadziejny Delev...)
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 26 lutego 2017, 19:25 [1 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/02/2017 03:36
Nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu więc chciałbym o tym napisać tutaj. Wiele się mówi o tym że piłkarze grają w ekstraklasie na zwolnienie trenera. Nie zdarza się to tylko u nas. Leicester który w ostatnim sezonie został mistrzem przegrywał wszystko jak wlezie ostatnio. Był w strefie spadkowej. Ranieri został zwolniony kilka dni temu i efekt jest taki że od razu wygrali z Liverpoolem.
I wnioskujesz, że zwolnili trenera po jednej wygranej z Liverpoolem? Oglądasz trochę tą lige Angielską czy tak sobie poczytałeś i wysnułeś teorie spiskową?
A widziałeś ten mecz ? Wynik wynikiem, ale gra taka, jakiej w tym sezonie jeszcze nie było. Od tak w 3 dni nauczyli sie biegać szybciej i walczyć ?
Nie pierwszy i nie ostatni trener zwolniony przez grajków, którzy wydeptali ścieżkę do Prezesa klubu.
I wnioskujesz, że zwolnili trenera po jednej wygranej z Liverpoolem? Oglądasz trochę tą lige Angielską czy tak sobie poczytałeś i wysnułeś teorie spiskową?
Przecież to co napisałeś nie ma sensu absolutnie. Nie zwolnili trenera PO wygranej z Liverpoolem, ale PRZED. Więc wygrana mogła być pokłosiem zdjęcia hamulca przez czołowych graczy, w tym Vardy'ego. Przez zawodników, którzy do tej pory kopali przeciwko Włochowi. Ja osobiście podejrzewam, że szatnia Pogońiła Ranieriego, podobny scenariusz BYĆ MOŻE ma miejsce w Piaście, który w dziwnych okolicznościach pożegnał się z Latalem, później ściągnął go z powrotem i pewnie za chwilę znów zwolni. Może dzięki szatni, właśnie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/03/2017 19:18
Może nie ekstraklasa, ale zajebisty mecz leci Chojniczanka Chojnice - GKS Katowice, piłkarze obu drużyn zapieprzają jakby mieli turbo w tyłkach i grają przyjemną dla oka szybką piłkę, super meczyk
Takiej determinacji jak dzisiaj prezentowała Lechia (mimo porażki) oczekiwałem w środę od naszych graczy.
U nas brakuje trenera który by ich nastawił tak na każdego rywala jakby go mieli rozszarpać!
Można przegrać ale zejść z boiska w glorii i chwale. Panowie włodarze - tego strasznie brakuje naszej drużynie!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.