Patrząc co Lech robi z Ruchem w Chorzowie to nie wiem czy My w takiej formie czy jednak trafiliśmy na słabiutki Ruch.
Lech wykorzystał to co miał, a My mieliśmy problemy ze skutecznością i myślę, że tylko to było różnicą jeśli chodzi o te dwa mecze.
Obiektywnie patrząc to jednak Pyry dominowały cały mecz i to wyraźnie,mieli jeszcze kilka sytuacji.Moze jednak nie ma co prównywać...jutro po 22,30 będziemy więcej wiedzieć.
Patrząc co Lech robi z Ruchem w Chorzowie to nie wiem czy My w takiej formie czy jednak trafiliśmy na słabiutki Ruch.
Lech wykorzystał to co miał, a My mieliśmy problemy ze skutecznością i myślę, że tylko to było różnicą jeśli chodzi o te dwa mecze.
Obiektywnie patrząc to jednak Pyry dominowały cały mecz i to wyraźnie,mieli jeszcze kilka sytuacji.Moze jednak nie ma co prównywać...jutro po 22,30 będziemy więcej wiedzieć.
Obiektywnie patrząc to jeśli uważasz, że Pogoń nie dominowała w meczu z Ruchem to nie mamy o czym rozmawiać, ale również uważam, że dzisiejszy mecz pokaże czy możemy rywalizować z najsilniejszym w lidze.
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Obiektywnie patrząc to jeśli uważasz, że Pogoń nie dominowała w meczu z Ruchem to nie mamy o czym rozmawiać, ale również uważam, że dzisiejszy mecz pokaże czy możemy rywalizować z najsilniejszym w lidze.
Obiektywnie stwierdzam że masz pół-racji.W drugiej dominowaliśmy ale w pierwszej mecz był wyrównany.Jest różnica w wygranej 2-1 u siebie a 0-5 na wyjeździe.Lech miał sytuacji na 10- goli my na 5-bramek.Nie ma to teraz znaczenia bo zarówno Oni jak i My dopisujemy po 3 pkt. a każdy następny mecz jest inny.Pisze to w kontekście ze po wygranej Ruchu z Korona rozpisywano się jak to Ruch złapał forme a prawda jest taka że stracenie z nimi punktu było by wstydliwe.
Dziennikarz dobre pytanie zadał piłkarzowi, że fajnie, że drony itd, ale może czas zacząć grać w piłkę Czesio jakby dostał takie pytanie, to by go szlak na miejscu trafił, tak jak było, gdy usłyszał ocenę przez Wdowczyka jego taktyki
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/11/2016 16:25
Zapowiada się ,że w sobotę 19 listopada czeka nas mecz z drużyną ,która będzie mieć też niezłą serię bez porażki, bo 9 meczów z Pucharem. My 8 ,czy są jeszcze jakieś inne ekstraklasowe drużyny z taką serią ,oprócz Pogoni i Wisły ?
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.