Ale ten Lech to są dziady, my przy nich obecnie to poukładana drużyna. Wesoły Janek niedługo poleci i może wezmą poważnego trenera. Jeśli nie to pewnie będą walczyć o utrzymanie.
Ten Wesoły Janek wyprowadził ich z jeszcze większej "dupy" i przez tego ciula poszedł mi gruby kupon z Fiorentina - zycze mu jak najgorzej
A sam wynik - piekny
Oby jutro dla gospodarzy takie nie padały...
Ciekawe posunięcie, a komizm ligi nie zna granic. Jeszcze tak na dobrą sprawę sezon się nie rozkręcił, a już są kandydaci do zwolnień.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Może być tak, że my nie chcemy jeszcze pucharów. To gadanie przed sezonem o pucharach to było tylko pod publiczkę. Nie mamy jeszcze stadionu i klub pucharów nie chce.
Jeśli mają spisane to wszystko na umowie, to żadną miarą się od tego nie wymigają. Co najwyżej pójdą do sądu i po kilku latach dostaną swoją należną część. Oczywiście w formie nacisku pewne instytucje mógłby wymóc to na nożownikach np. w postaci przyznania licencji na następny sezon. Ale to się nie zdarzy, a szkoda.
Swoją drogą zrobili niezły interes, zapłacili za zawodnika 4 tys. a sprzedali za 20 mln plus różne premie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.