Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 22/02/2007 15:42
Jakub Błaszczykowski po zakończeniu tego sezonu opuści Wisłę Kraków. 21-letni skrzydłowy kadry narodowej podpisze kontrakt z Borussią Dortmund, w której barwach występuje już inny reprezentant Polski - Euzebiusz Smolarek.
Błaszczykowski związał się z drużyną z Nadrenii Północnej-Westfalii kontraktem ważnym do 2011. Wicemistrz Polski otrzyma za jego transfer 2,8 miliona euro.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/03/2007 13:10
jednak Boguś Cupiał to kretyn.... tylko 2,8 miliona euro. A mówił, że poniżej 3,3 miliona nie spuści. W Krakowie jest o tym głośno, bo to nasz najlepszy zawodnik w końcu... ale furorę ostatnio zaczął robić Gołoś więc jak chodzi o praew skrzydło to nie jest najgorzej.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/03/2007 13:23
Ni z gruszki ni z pietruszki atmosfera na linii kibice- zarząd KP Legia Warszawa zajebiście się pogorszyła... KP wprowadziła podwyżke cen bez porozumiena z SKLW no i ... sprawa tego nowego herbu... ehhh... a miało być tak pięknie...
W gwoli ścisłości jedną strzelił. Tak to najczęściej bywa gdy ściąga się "z głową", a nie pobiera zaciągi ludzi naraz, no ale nie ma o czym dyskutować...
A Łęczna niech się cieszy, że nie grał Łabędzki bo skończyłoby się na ośmiu minimum, chociaż jeszcze im pokaże co potrafi Z drugiej strony mieli farta, że nie wylądował u nich Trałka, bo on wraz z Łabędzkim załatwiłby spadek w 4 kolejki
Firley - rzeczywiście dwie zaliczył.
Ostatnio edytowany przez: jns, 2 marca 2007, 21:49 [2 raz(y)]
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/03/2007 21:13
a w Krakowie wielka radość : pasy uratowały remis z Legią. Cóż ja się tam z tego cieszę, bo lubię Pogoń i jak jestem w Szczecinie to chodzę na jej mecze, ale od dawna też kibicuję Wiśle
A z innej beczki: Craxa zaliczyła kraksę... ach... czuję że w czerwcu w Krakowie będziemy mieli Mistrza
a w Krakowie wielka radość : pasy uratowały remis z Legią. Cóż ja się tam z tego cieszę, bo lubię Pogoń i jak jestem w Szczecinie to chodzę na jej mecze, ale od dawna też kibicuję Wiśle
A z innej beczki: Craxa zaliczyła kraksę... ach... czuję że w czerwcu w Krakowie będziemy mieli Mistrza
w swoich pierwszych postach na tym forum pisales, ze wisle NIE kibicujesz... wiec jak to w koncu z Toba jest?
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/03/2007 22:31
no i "Jarza" pokazał Wdowczykowi, że popełnił błąd... O MAjstra dla mnie będą walczyć 3 kluby: GKS, Zagłębie no i Korona... ze wskazaniem na GKS o ktorym myślałem, że to jednorundowa niespodzianka..a tu proszę...
Po meczu Lechia-Jaga(1:0 dla Lechii, widzów +/- 10 000 ) na zapleczu OE, LEchia awansowała na 3 miejsce i w tej chwili... baraż by wyglądał nadwyraz interesująco... Pogoń vs. Lechia
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/03/2007 22:39
Oglądałem 2 ostatnie mecze Zagłębia i GKS Bełchatów i naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony tym jak te drużyny grają - szybki, ładny dla oka futbol - naprawdę aż miło się ogląda mecze z udziałem tych dwóch drużyn.
A niechciany w Szczecinie Labedzki strzelil bramke i mial niezla asyste..Spalil sie u nas ale zostal za szybko skreslony wedlug mnie..
ale za to Tralka gra swoj rowny poziom
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.