Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/06/2016 09:36
„Kasa misiu, kasa”. Przecież Czesiu zjeść jak i wypić lubi a z oszczędności żyć trudno. Jak nie weźmie Podbeskidzia to pewnie znów na dłużej wypadnie z karuzeli. Zobaczymy jak poradzi sobie z zadaniem awansu do e-klasy
nowy klub w ESa, to powiększamy ligę do 17 zespołów ? I od razu jego nowy klub do najwyższej klasy rozgrywkowej ? nono Murinio speszial łan od wszystkiego !
I niech jeszcze ktos napisze, że zrobił DOBRY wynik z Pogonią. Mamy team i możliwości na miejsca 3-8 on zajął 6 miejsce czyli zmieścił się w sam środek granicy możliwości.
Najbardziej stabilne kluby od 3 sezonów ( podział pkt ) to są : Pogoń,Legia,Lech,Lechia. Tylko te 4 kluby co roku są w gornej 8mce
Ostatnio edytowany przez: Pes2009, 2 czerwca 2016, 20:31 [1 raz(y)]
Mnie zastanawia jak oni żyją, funkcjonują, pracują itp. Stanowskie, Michniewicze i inne. Średnio co godzinę nowy twiit. Toż to nic tylko trzeba być ciągle on-line z nosem w telefonie.
Podobnie jak wiara tutaj. Tam wiecznie tlituja, tutaj wieczny bol dupy.
Krzysztof Stanowski
@K_Stanowski
Czesław Michniewicz jednak odrzucił zaskakująco atrakcyjną ofertę z pierwszej ligi. Uznał, że ekstraklasa to ekstraklasa. Ma nowy klub w ESA
Jeszcze Stanowski napisze że Czesio Legię przejmuje..
Krzysztof Stanowski
@K_Stanowski
Czesław Michniewicz jednak odrzucił zaskakująco atrakcyjną ofertę z pierwszej ligi. Uznał, że ekstraklasa to ekstraklasa. Ma nowy klub w ESA
Jeszcze Stanowski napisze że Czesio Legię przejmuje..
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Jedyny problem to Internet, bo **uj go tam wie jak w tej Niecieczy z zasięgiem. Może Czesiu się załapie do reklamy kostki brukowej? Później książka "Jak zostałem twarzą kostki brukowej".
Podobno w kontrakcie jest klauzula, ze ma przed rozpoczęciem roku powstać internet na światłowody.
A tak na poważnie, to nie liczę, że się nawet złapie do górnej ósemki z tym zespołem, bo w tym roku liga jest silniejsza moim zdaniem Arka > Podbeskidzie a Wisła=Górnik ( ale tu znak zapytania )
Zamienić Mandrysza, który tyle dla nich zrobił na CM - idiotyzm. Ale wiadomo, dobry PR robi swoje, zarówno przy wciskaniu do klubów zawodników jak i trenerów.
Pasuje tam Czesiu idealnie, przede wszystkim zbliżone warunki fizyczne do klubowej maskotki - słonia. Na tej wiosce z tych nudów twiter będzie grzał mu się do czerwoności.
Już widzę te płacze Czesia za rok, że osiągnął historyczny rezultat z Termalicą (np. 9 miejsce) a znów go wyjebano...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/06/2016 16:42
Prezes Termaliki w wywiadzie przed oznajmieniem decyzji o rozstaniu z Mandryszem powiedział, że nastąpią zmiany, których wypadkową ma być lepszy, atrakcyjny futbol grany przed "Słoniki" No to z Cześkiem na pewno będzie widowiskowa gra. 2-3 celne strzały na mecz i... zbawienny remis ze wskazaniem...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.