Oczywiście masz rację i nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Mi osobiście chodziło o Jego zachowanie właśnie w stosunku do mediów...
Taki cwaniaczek który pozjadał wszystkie rozumy..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Bartosz Bereszyński wkrótce odejdzie z Legii do angielskiego Reading. Warszawski klub dostanie za swojego obrońcę pół miliona euro.
W Reading Bereszyński spotka byłego zawodnika Cracovii, Denissa Rakelsa.
W miejsce Lewego pasowałby jak ulał... Tymbardziej że Czerczesow nie widział go nawet w szerokiej kadrze Legii..
Prowadzący Anderlecht Besnik Hasi to kolejny poważny kandydat do przejęcia sterów w Legii w razie odejścia Stanisława Czerczesowa.
Albańczyk był obrońcą, a po zakończeniu kariery w 2008 roku został asystentem Ariela Jacobsa, pierwszego trenera w Anderlechcie. Od 2014 roku pełni funkcję głównego szkoleniowca. W ostatnim sezonie wraz z drużyną zdobył tytuł wicemistrza Belgii.
Coraz lepsze nazwiska...
Podobno Legia rozważa transfer stopera Ruchu Chorzów, Michała Koja. Brzmi to o tyle sensacyjnie, że piłkarz ten rok temu trafił na Cichą dlatego, że nie było dla niego miejsca w Pogoni Szczecin. W zespole "Niebieskich" rozegrał 27 meczów i strzelił cztery gole.
źródło: Legia.net
I to byłby hit ...
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/05/2016 13:45
Nie zdziwił bym się wcale gdyby Czesiu latem nigdzie pracy nie podjął, licząc na to, że się miejsce zrobi dla niego w Arce lub Lechu jeśli słabo na jesień wystartują.
Obecnie chyba Podbeskidzie najchętniej by go zatrudniło.
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
szkoda ,że z 5 razy od powrotu do Ekstraklasy 4 zaczynamy na wyjezdzie..niby nasze inauguracje zawsze są zwycięskie,oby tak było i tym razem...plus taki ,że potem 2 mecze u siebie.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Zanosiło się na to od dłuższego czasu. Drogi Stanisława Czerczesowa i Legii Warszawa rozchodzą się po ośmiu miesiącach współpracy. W środę oficjalnie doszło do rozstania.
Trzeba przyznać Legii że robi dobrą roszadę na stanowisku trenera. Besnik Hasi pierwszy trener Anderlechtu.. Robi wrażenie..
Jeszcze o Michniewiczu.. Jest prawie stu procentowym kandydatem na objęcie Podbeskidzia.. Jest po rozmowach z prezesem.. Tylko jest jedno ale.. Klub chce podpisać na rok , a Czesiu nie chce.. Cwany lisek chce na dwa lata.. Swoją drogą to dziwię mu się że chwyta się pracy na 1-ligowych boiskach , po tym jaki wynik osiągnął z Pogonią..
Partizan Belgrad, APOEL Nikozja, Anorthosis Famagusta, AEK Ateny, Hapoel Beer Szewa, Hapoel Tel Awiw, Maccabi Hajfa, czy też litewski Atlantas Kłajpeda i rumuński Viitorul Konstanca. To tylko część z teamów, które będą gościć nad Wisłą. Organizacją pobytu zajmuje się firma La Bella Tours and Sports, której dyrektorem jest Pavlos Antoniu.
- Już szósty rok z rzędu pomagam drużynom z Cypru, Serbii, Grecji i innych krajów europejskich. Polska staje się coraz bardziej atrakcyjna dla zagranicznych klubów. Dlaczego decydują się na przylot tutaj? Jedną z głównych przyczyn są świetnie ośrodki treningowe. Trenerzy, piłkarze chwalą sobie pobyt w Gniewinie, centrum sportowym Remes, Grodzisku Wielkopolskim, czy w Sielance. Po stronie plusów wymieniają również między innymi dobrą pogodę, odpowiednią do treningu – przyznaje Cypryjczyk.
Taka ciekawostka która cieszy oko . że jednak Polska nie jest tak mało atrakcyjna..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.