Liczę ,że popsujemy święto czerwonej Legii...to za te lata jak zabierali w kamasze graczy z innych klubów - w tym z Pogoni....
Wisła .Legia ,Gwardia wa-wa do tych firm mam awersje od urodzenia...
Podejrzewam że oprócz brudasów i jakegoś tam elbląga wszyscy będą za tym żeby Portowcy urwali punkty w W-wie .Mecz jest transmitowany w TVP 2 .Będzie mega ciężko .....ale nigdy nie mów nigdy .Ile mamy remisów ? 17 ? ....no to ja chcę 18.
Ależ bym chciał żebyśmy odebrali legii mistrza... wymęczmy ten remis i liczmy na piasta
Przebolałbym w tym sezonie wszystko, brak Mistrza i braku Pucharu i brak LE.
Podpisuję się pod tym.. Bezcenne by były zapłakane warszawskie twarze , na 100-lecie swojego klubiku.. I Guilherme szlochający na kolanach , a Czerczesow w napadzie furii napierdalający redaktorów C+ ....
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/05/2016 16:35
Sam fakt że Legia z największym budżetem w lidze, z Nikolicem w ataku, z mocną ławką rezerwowych itd. męczy się na finiszu w bólach i trudach z Piastem świadczy o tym że jedyne na co zasługują to utarcie nosa przez Pogoń w ostatniej kolejce i choć szanse na to są niewielkie to oby tak się stało
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/05/2016 16:44
Co to za różnica kto będzie tym mistrzem? Chłopaki mają pojechać, jeździć na dupach i tyle. Jeśli przegrają nikt nie będzie miał do nich pretensji. Jak Legia chce mieć mistrza na stulecie to niech udowodni w niedzielę, że zasłużyła. Ja się będę cieszył z z urwania punktów w Warszawie, a kto będzie pierwszy na koniec to już mnie nie interesuje.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/05/2016 18:36
Legia już pewna swego, dopisują sobie 3 punkty i mistrzostwo. Nawet na ostatni mecz z Lechią wyszli rezerwami bo myślą, że z nami spokojnie wygrają. A tu może być jeden wielki ch.... Będą mieli spałętane nogi, my zagramy bez presji, na fantazji i wszystko możliwe Poza tym CM lubi takie mecze, jestem pewien że będzie grał o pełną pulę.
Wbijam w Piasta, ale Legia i tak nie awansuje takim składem do LM, więc i tak będzie w LE. My natomiast walczymy o 5 miejsce i miejsce w historii. Taki mecz będzie się wspominać latami. W NIEDZIELE GRAMY W FINALE TEGO SEZONU. Od nas wiele zależy!
Nie czuję nienawiści do Legii po zerwaniu zgody, ale za lekceważenie będzie taki ch.. nie mistrzostwo na stulecie
Jak nasi zagrają na pełnym wkurwie jak z Lechem i sracovią to ja bym w tej Warszawie taki pewny mistrzostwa nie był.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/05/2016 19:13
Tylko w tym wszystkim jest jedno ale....czy Piast jest w stanie wygrać z świetnie grającym Lubinem?
Szanse na MP dla Piasta oceniam na 5%.
W Warszawie mecz sędziuje Stefański i ostatnio w Szczecinie z Lechem sędziował bardzo dobrze.Inna sprawa że teraz mogą decydować inne czynniki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.