Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/05/2016 00:10
A odnośnie Poznania to sobie zrobiłem taki mały research jak tam wyglądają ich młodzi napastnicy , gdyby chcieli postawić bardziej odważnie na młodzież w następnym sezonie i trzeba przyznać , że mają tych młodych bramkostrzelnych napastników dobrze rokujących na przyszłość.
Piotr Kurbiel - 13 bramek w rezerwach Lecha Poznań
Dawid Kurminowski , Paweł Tomczyk - każdy z nich strzelił po 18 bramek w Centralnej Lidze Juniorów Starszych dla Lecha Poznań
Niektórzy u nas chcieliby Zubasa na bramkarza.
Niezłą karierę ma
Bilans Zubasa:
Bełchatów - spadek
AEK - nie grał
Viborg - nie grał
Bełchatów - spadek
Podbeskidzie - spadek
Zubasa to chyba w tabelkach na livescorze widziales. W obronie mial takich sabotazystow, ze trudno sie dziwic. W Belchatowie byl odkryciem rundy, w Podbeskidziu w defensywie musial dzielic plac z takimi tuzami jak Mojta, Kolcak czy Nowak. Cudem i tak otarli sie o grupe mistrzowska. Zubasa chetnie w Pogoni za Kudle bym widzial. Rywalizacja ze Slowikiem na pewno bylaby na poziomie, ale nie sadze by trafil do Pogoni. U nas inne pozycje wymagaja wzmocnien.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/05/2016 23:37
Miałem dopisać, że "nie biję do jego umiejętności, ale do jego szczęścia do klubów w których przebywa". Ostatecznie zrezygnowałem, bo wydało mi się to zbyt oczywiste. Jak widać mogłem dopisać
Kto polecił Latala jako trenera włodarzom Piasta? Odpowiedz brzmi Płatek... Więc może Mroczek mógłby się wysilić i podpytać Płatka..
Wydaje mi się, że ich stosunki nie są za dobre.
Tak na prawdę, patrząc przez pryzmat ostatnich lat to najwięcej namieszał Smolny. Zmieniał trenerów jak rękawiczki, przez to mamy niesmak po Płatku, Wdowczyku, itp.
Do tego dochodzą kreowane przez niego transfery kopaczy, którzy się nie nadawali a zagrali w PS jedynie dlatego, że mieli dobrych menago.
Oprócz tego pozostaje jeszcze niesmak po Smolnym i jego wałkach w klubie, przez które się wycofał.
Jak oceniać Smolnego?
Pozytywnie, bo uratował Pogoń i dzięki niemu jesteśmy w ekstraklasie?
Negatywnie, bo "bzykał" Pogoń gdzie tylko mógł i kiedy tylko mógł a do tego był amatorem, który podejmował bezmyślne decyzje?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.