Lechii już można dopisać 3 pkt. za mecz z Ruchem. Może być więc ciężko. Zwłaszcza, że jak to złodzieje i przekręty z Trójmiasta - mają za sobą wszelkie komisje, trybunały i platformy.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Jak tym razem w mistrzowskiej nic nie wygrają to wstawiam na avatara herb Arki od połowy do końca maja
na czole sobie ich vlepke naklej najlepiej
Tatuaż sobie jebnę na plecach. Widzę, że ciśnienie na forum ostatnio przeogromne.
Jak tym razem w mistrzowskiej nic nie wygrają to wstawiam na avatara herb Arki od połowy do końca maja
W sensie, że nie wierzysz w 0 wygranych ?
Wierzę w co najmniej jeden komplet punktów do końca tego sezonu
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 11/04/2016 23:21
Z Cracovią w ŚRODĘ o 20:30, TO JEST K***A DRAMAT. Być może mecz sezonu a gorszej daty chyba nie mogli dać. Pocieszające jest tylko to, że to już maj i (nie)pogoda nie powinna wpłynąć na frekwencję.
Z Cracovią w ŚRODĘ o 20:30, TO JEST K***A DRAMAT. Być może mecz sezonu a gorszej daty chyba nie mogli dać. Pocieszające jest tylko to, że to już maj i (nie)pogoda nie powinna wpłynąć na frekwencję.
..no ale cała kolejka jest we wtorek i środę więc termin chyba lepszy jak np. wtorek o 18.00?
Środa 20:30 liga mistrzów gra. Tez byś burczał ze taki chujowy terminarz nam dają hahah
Środa 20:30 liga mistrzów gra. Tez byś burczał ze taki chujowy terminarz nam dają hahah
http://www.90minut.pl/news/264/news2643854-Ekstraklasa-Zmiana-terminu-meczu-Lech-Lechia.html pyrom zmienili,to i my chcemy....
http://www.90minut.pl/news/264/news2643854-Ekstraklasa-Zmiana-terminu-meczu-Lech-Lechia.html pyrom zmienili,to i my chcemy....
Zerkałeś w ogóle ustawienie całej tej kolejki 20.30, środa... prawie jak LM dobry meczyk może być, bo już przy jupiterach, natomiast płacz o środę nie na miejscu... każdy gra we wtorek lub środę.
Liga Mistrzów tego dnia nie gra...
Nie chodziło konkretnie o ta środę. Chodziło o to czy jak my byśmy w LM musieli grać we wt czy sr o 20:30
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 13/04/2016 01:48
Heh, nikt na nas nie stawia. Gdzie czytam o jakiś przewidywaniach, to zawsze lądujemy na 6-8 miejscu. Może to i dobrze. Bez presji, po cichu, tak jak teraz doszliśmy do 3 miejsca. Praktycznie od początku byliśmy w czołówce, a ciągle nas ignorowano i nikt nawet przez chwilę nie stawiał nas na faworytów na podium. Ot istniała sobie Pogoń na tym 4 miejscu, kolejki mijały a i tak gadano o nożownikach , pyrach czy ostatnio o Zagłębiu, jako drużyny walczące o podium na koniec rundy. W sumie nie ma co się dziwić, z taką grą i przeszłością w poprzednich grupach mistrzowskich, za dobrej reputacji nie mamy. Właśni kibice piłkarzom nie dowierzają, gdy mówią, że będą walczyć o medal Oby ten brak wiary i brak presji im pomógł i na końcu wszystkich miło zdziwili.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 13/04/2016 10:50
Najgorsze, że wystarczy jeden - dwa remisy, a w tym jesteśmy mistrzami i można testować młodych bo reszta poucieka.
Pierwsze i drugie miejsce już jest poza naszym zasięgiem, a walczyć o trzecie będzie Lech, Cracovia, Zagłębie i My.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.