Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 20/11/2006 18:54
Jako, że runda jesienna już za nami pozwole sobie ją ocenić..Po raz kolejny okazało się, że nasza liga jest nieprzewidywalna wiele zaskakujących wyników ale także i decyzji sędziów (do czego jednak powoli sie przyzwyczajamy). Chyba nikt by nie przypuszczał, że mistrzem jesieni zostanie BOT..Dzięki znakomitej grze Matusiaka na spółe z Gargułą i innymi druzyna z Bełchatowa okazała się najrówniej grającym zespołem, który konsekwentnie trzymał się czołówki..Na słowa uznania zasługuje także wysoka lokata beniaminka z Łódzi, który nie jednemu silnemu zespołowi urwał punkty. Cieszy powrót do gry przyjaciół z Łazienkowskiej, którzy myśle że na dobre wyszli z dołka i idą na mistrza Krakowska Wisła natomiast wyraznie nie w formie.Ostatnie mecze pokazały, źe coś niedobrego dzieje sie z tą drużyną..Kolejnym rozczarowaniem (dla mnie w sumie dobrze) okazał się Lech..Dopiero 8 pozycja klubu, który deklarował miejsce w pierwszej 3 może zastanawiać..Jednak chyba najwiekszym zaskoczeniem może być postawa Wisły Płock, której ta runda kompletnie nie wyszła..Zaledwie 9 punktów (w tym 3 w meczu z Pogonią..) w 15 spotkaniach czyni z tego zespołu głownego kandydata do spadku..Jednym z kandydatów do tego miana jest niestety także nasza Pogoń..Zapowiadają sie duże zmiany i w tym wypadku chyba nowe nie znaczy lepsze..Nowy trener, nowi zawodnicy i mamy powtórkę z "rozrywki"..Tylko że teraz juz chyba nikogo to nie bawi..Zawodnicy pograli teraz wyjadą i nie będą sie tym juz intersować..Wszystko spadnie na barki kibiców...strach się bac rundy wiosennej..
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
a dzieki nikt nie rysowal... wystarczy na TEJ stronie wpisac... POGON... wejsc na grafikei i wyskoczy Ci to: proste nie? ;>
łeee a ja myślałem że własna twórczość zainspirowana osiągnięciami Pogoni.. no ale dobra nie rozmywajmy tematu
To ma być kurwa śmieszne? troche szacunku do herbu...
Do herbu szacunek mam jak najbardziej najwidoczniej nie zrozumiałeś ironii o ostatnich osiągnięciach drużyny.. ale to juz Twoj problem do tych "osiągnięć" trudno mieć szacunek prędzej Mietow pojechał.. bez odbioru bo to juz naprawde nie na temat jest..
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
a dzieki nikt nie rysowal... wystarczy na TEJ stronie wpisac... POGON... wejsc na grafikei i wyskoczy Ci to: proste nie? ;>
łeee a ja myślałem że własna twórczość zainspirowana osiągnięciami Pogoni.. no ale dobra nie rozmywajmy tematu
To ma być kurwa śmieszne? troche szacunku do herbu...
Do herbu szacunek mam jak najbardziej najwidoczniej nie zrozumiałeś ironii o ostatnich osiągnięciach drużyny.. ale to juz Twoj problem do tych "osiągnięć" trudno mieć szacunek prędzej Mietow pojechał.. bez odbioru bo to juz naprawde nie na temat jest..
to na chuj rozmywasz? a Ty lord jebnij sie 3 razy zanim cos podobnego bedziesz próbował stworzyć. Herb to jedyny symbol obecnego tworu z ktorego możemy być dumnii!
To juz kurwa nawet śmieszne nie jest.. nie musicie mi odpisywać!
on tego nie narsysowal,przeczytaj jeszcze raz...
Czy to ważne? jak fakt przerobił nasz herb odezwał się słuszny głos oburzenia z naszej strony, gdy na jakichś stronach/w grach pojawia się zły herb również potępiamy to. A tu jeden gamoń z drugim umieszcza takie coś w avatarze i jeszcze brechtają z tego... Trzeba rozróżnić rzeczy z których żartować można. Herb do nich zdecydowanie nie należy. Tyle z mojej strony.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
on tego nie narsysowal,przeczytaj jeszcze raz...
Czy to ważne? jak fakt przerobił nasz herb odezwał się słuszny głos oburzenia z naszej strony, gdy na jakichś stronach/w grach pojawia się zły herb również potępiamy to. A tu jeden gamoń z drugim umieszcza takie coś w avatarze i jeszcze brechtają z tego... Trzeba rozróżnić rzeczy z których żartować można. Herb do nich zdecydowanie nie należy. Tyle z mojej strony.
avatar jak widzisz zmienilem... i przestan mi pierdolic o szacunku do herbu... Koniec tematu... ;/ Ci co mieli wiedziec po co taki avatar ustawilem wiedza... i huj Ci do tego... ;/
Szkoda tak naprawde, że Pogoń nie spadła. Przynajmniej nauczyła by się grać w prawdziwą piłkę. W dodatku nie tylko nam by się to przydało. Na ekstraklase trzeba sobie zasłużyć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.