Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 13/03/2016 22:56
DW podniesie Wiśle i wyjdą z dna tabeli tak mi się wydaje czas pokaźe☺ Ktoś wspominał o Kocianie kto by chciał takie ciepłe kluchy jako trenera .. w Pogoni nie pokazał nic dla mnie zero warsztatu;!
Ciekawi mnie jedna opcja gdyby wdowczyk miał do dyspozycji teraz ten skład nasz co by pokazał.
DW podniesie Wiśle i wyjdą z dna tabeli tak mi się wydaje czas pokaźe☺ Ktoś wspominał o Kocianie kto by chciał takie ciepłe kluchy jako trenera .. w Pogoni nie pokazał nic dla mnie zero warsztatu;!
Ciekawi mnie jedna opcja gdyby wdowczyk miał do dyspozycji teraz ten skład nasz co by pokazał.
Obejrzałem sobie konferencję prasową na stronie Wisły , przedstawiającą Wdowczyka jako nowego trenera.. Nie wiem jak inni ale ja lubię tego "gościa" , wie co robi , i najważniejsze że wie co mówi ... Jak trafi do psychiki kopaczy Wisły , a to potrafi i Ci się odblokują , Wisła uniknie spadku... Nie życzę tego Wiśle bo mi dyndają i powiewają, ale życzę tego Wdowcowi..
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 14/03/2016 12:21
Jak koledzy wyżej uważam, że Wdowczyk powinien poradzić sobie w Krakowie. Może Wisła nie zacznie nagle grać kosmicznej piłki, ale sądzę, że spokojnie utrzymają się w lidze. Darzę gościa sentymentem, bo potrafił zapełnić szczecińskie trybun i zaskarbić ich sympatię. Ponadto Pogoń potrafiła zagrać owszem i dno, ale i bardzo dobre zawody.
Najbardziej bawi mnie wypominanie tej korupcji, bo jako jeden z nielicznych odpokutował to, a dobrze wiemy, że jest jeszcze masa osób, która za przekręty nie beknęła i pewnie nigdy nie beknie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 14/03/2016 19:33
To jest dopiero 1 dobry mecz Małeckiego, odkąd wrócił do Wisły. W poprzednich spotkaniach grał jak wcześniej u nas Może Bonina też Ci jest szkoda, że się z nim pożegnano ? W końcu potem też coś tam od siebie pokazał ..
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 14/03/2016 19:42
Kto jak kto, ale Małecki miał sporo szans na pokazania swojej wartości w Szczecinie. Wiele osób łącznie ze mną kibicowało mu żeby się odblokował/ zagrał przyzwoicie, ale był marny. To, że zagrał w Wiśle dobry mecz niczego nie zmienia. Jest chujowy nawet jak na ekstraklase. Szkoda, że Wdowczyk trafił do Wisły. Liczyłem, że spadną na sezon.. Wdowiec im raczej uratuje tyłek.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 14/03/2016 19:42
Daje Ci tylko przykład. U nas Mały się nie sprawdził. Nie było żadnych przesłanek, że nagle się to odmieni. Dlatego słusznie się z nim rozstaliśmy.
A teraz ? niech mu będzie na zdrowie, niech się rozstrzela. Ale to niczego nie zmienia w kontekście jego gry u nas.
Edit: Pomijając już Małeckiego. Wisła wygrywa i nikt już nam nie zabierze grupy mistrzowskiej.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 14 marca 2016, 19:54 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.