Z jednej strony chciałam ,żeby Brożek strzelił i byśmy mieli do Piasta tylko 5 pkt ale z drugiej ,tego karnego być nie powinno,więc w sumie oliwa sprawiedliwa..
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/03/2016 22:52
obejrzalem jedynie koncówke (20 minut), ale zdarzylem zobaczyć jak Małecki marnuje wszystkie piłki, które miał, plus patelnie która wykorzystana dałaby im 3 punkty; Brożek będzie mieć problem po tym karnym się podnieść; i Piast grał bardzo słabo.
Przydałoby sie podgonić Piasta, tak dla odmiany..
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 05/03/2016 18:17
Zagłebie po 13 min. juz 2-0 ze Śląskiem.Pawełek powinien być twarzą batonów.
Patrżac na nasz kalendarz to warto by było wygrać z Ruchem...bo potem z meczu na mecz będzie trudniej o punkty.
Może to teraz zabrzmi głupio z mojej strony, przy takiej ilości naszych remisów w Lidze ale remis z Zagłębiem na ich terenie wezme w ciemno.Oglądając te 5 meczów Zagłębia w tym roku,oni naprawde wyglądają dobrze i ich gra jest przyjemna dla oka..będzie tam ciężko.
Lechia : Jagielonia 3:0 a dopiero końcówka pierwszej połowy.
Mam nadzieję że CM ogląda ten mecz , i widzi jak się gra odwaznie ofensywnie ,oraz jak gra się z Jagiellonią bo w pierwszej połowie pokazuje to Lechia..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Lechia : Jagielonia 3:0 a dopiero końcówka pierwszej połowy.
Mam nadzieję że CM ogląda ten mecz , i widzi jak się gra odwaznie ofensywnie ,oraz jak gra się z Jagiellonią bo w pierwszej połowie pokazuje to Lechia..
E tam. Ważne aby była dobra gra w obronie. Z przodu coś wpadnie (albo i nie)...
Najlepiej grający w ofensywie zespół w lidze nie wywozi punktów z Poznania... to tak dla osób którzy narzekają na nasz styl.
Nie wywiózł bo najwyraźniej nie miał na to ochoty.Podobnie jak My nie chcieliśmy im przeszkodzić w zdobyciu MP na wiosnę.Pewnie Cracovia odbierze swoje w meczach w "ósemce".
Najlepiej grający w ofensywie zespół w lidze nie wywozi punktów z Poznania... to tak dla osób którzy narzekają na nasz styl.
Nie wywiózł bo najwyraźniej nie miał na to ochoty.Podobnie jak My nie chcieliśmy im przeszkodzić w zdobyciu MP na wiosnę.Pewnie Cracovia odbierze swoje w meczach w "ósemce".
Nie doszukujmy się wszędzie za każdym razem teorii spiskowych...Sracovia może i prezentuje w tym sezonie efektowny styl ale ja mam wrażenie,że jednak czegoś im na wiosne brakuje...przegrali już 2 mecz z 3 ostatnich, przegrali w Poznaniu przez to ,że sami nie wykorzystywali sytuacji i popełnili błąd w końcówce, mam nadzieje ,że przynajmniej do 29 kolejki nie wygrają...
Nie doszukujmy się wszędzie za każdym razem teorii spiskowych...Sracovia może i prezentuje w tym sezonie efektowny styl ale ja mam wrażenie,że jednak czegoś im na wiosne brakuje...przegrali już 2 mecz z 3 ostatnich, przegrali w Poznaniu przez to ,że sami nie wykorzystywali sytuacji i popełnili błąd w końcówce, mam nadzieje ,że przynajmniej do 29 kolejki nie wygrają...
Chodzi o to jak ostatnie 10 min. odpuścili...i jak "chcieli" walczyć o remis po stracie bramki.Nawet komentator zauważyl ze jest ostatnia minuta doliczonego czasu a Pasy klepia sobie piłkę w obronie zamiast wrzucic na aferę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.