jakoś widoków na to by Jaga pokrzyżowała plany tym kur*** nie ma,w sumie na ten moment i tak najważniejsza jest dla nas pierwsza 8 ,potem będziemy myśleć o wysokim miejscu choć wiadomo,chciałoby się być na podium na koniec tego roku.,no ale jak nie teraz ,to na wiosne na koniec sezonu
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 19/12/2015 19:55
a już się cieszyłam jak Jaga strzelała te gole...eh,no nic, w sumie i tak w ostatnich 3 meczach odrobiliśmy do nożowników 6 punktów,wyprzedzają nas tylko róznicą bramek i tym nieszczęsnym meczem bezpośrednim ,zrewanżujemy się wiosną
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Po dzisiejszym meczu w Kielcach....zostajemy drużyna z najmniej straconą ilością goli.Brawo!!!
Dobry wynik też w Gliwicach w kontekście goniącego nas Lecha.
osobiscie dla mnie zaden dobry wynik !! piast ucieka! kazdy ma swoje prywatne ambicje
Patrze przez pryzmat awansu do "ósemki". Piast już ja ma...po podziale przewaga nie będzie juz taka widoczna..My walczymy z tymi co punktują za nami.Dlatego wynik z Białegostoku tez zły nie jest .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.