Widzę, że większość patrzy tylko na czołowe lokaty, a nasz cel o który pewnie będziemy walczyć do końca to ósemka. Legia w niej na pewno będzie, Górnik z Ojrzyńskim jeszcze pójdzie do góry i w naszym interesie jest, aby mieli do nas stratę jak największą. Dziś 3 punkty dla Legii dla nas lepsze. Liga jest tak wyrównana, że po 30 kolejkach nikt mistrza ani pucharów sobie nie zapewni, liczy się awans do ósemki, a później wszystko jest możliwe.
Jeśli w tym sezonie nie zawalczymy o puchary to już potem długo nie.
Podpiszą nowy kontrakt ze Zwoliński a potem go sprzedadzą , podobnie będzie z Fojutem. Tak więc cieszmy się tym co teraz , z nadzieją na pierwszą trójkę.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
no to póki co 2:1 dla Górnika z Legią oby tak dalej...Legia gol po karnym ale nie jestem w 100 % pewna czy był..
Widzę, że większość patrzy tylko na czołowe lokaty, a nasz cel o który pewnie będziemy walczyć do końca to ósemka. Legia w niej na pewno będzie, Górnik z Ojrzyńskim jeszcze pójdzie do góry i w naszym interesie jest, aby mieli do nas stratę jak największą. Dziś 3 punkty dla Legii dla nas lepsze. Liga jest tak wyrównana, że po 30 kolejkach nikt mistrza ani pucharów sobie nie zapewni, liczy się awans do ósemki, a później wszystko jest możliwe.
Dla mnie przedewszystkim liczy się pierwsza 8 ale jednak miło byc na jak najwyższym miejscu jak najdlużej,przyjemniejsze dla oka i samopoczucia jest widziec swoją drużynę tak wysoko w danej chwili
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/10/2015 18:21
Ze zwycięstwa nie ma się co cieszyć, z upokorzenia z którejś z tych drużyn owszem. Dzisiaj cała Polska ciągnie łacha z poznańskich pyrek. I przez całą przerwę na reprezentację, nadal będą błaznem ligi
no to póki co 2:1 dla Górnika z Legią oby tak dalej...Legia gol po karnym ale nie jestem w 100 % pewna czy był..
Też w sumie uważam, że 3 punkty Legii lepsze by były, jednak remis uważam też za dobry wynik dla nas. Najgorszy to właśnie byłby 2:1 czy wyższe zwycięstwo Górnika.
W meczu o 18-ej mimo wszystko najlepszy dla nas remis, chociaż perspektywa 8 porażki Lecha też brzmi ciekawie hehe
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/10/2015 18:43
A może nasi w końcu ambitnie chcą jechać każdego bez oglądania się kto tam za nimi w tabeli leży?
Piast też nie kalkuluje tylko odskakuje nawet wielkiej Legii, a że nazwa klubu nie gra i budżet to tylko przykład Lecha pokazuje w tym sezonie.
Niech walczą, wygrywają, to włączy się nam myślenie o wielkiej Pogoni. A miejsce w tabeli realnie pokazuje aktualne siły w lidze. Nic się nie musi zmieniać, może, ale nie musi.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/10/2015 19:08
Nie mogę się doczekać jakiegoś wywiadu z Robakiem, który z perspektywy czasu opowie co teraz dzieje się w Lechu i jak ocenia swoje przejście do pyrek. Jestem bardzo ciekawy, co by powiedział.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/10/2015 19:59
Najlepsze podsumowanie, to komentator który chwali lecha, przy wyniku 5:2, gdzie dosłownie centymetry uratowały ich przed przegraną przynajmniej 8:2 Jak pyry przegrały u nas 1:5 , to też włazili im w dupę ( mam nagrany mecz i strasznie psują przyjemność oglądania meczu) .... Przez taki poziom komentowania, coraz bardziej do Eurosportu się przekonuje.
Najlepsze podsumowanie, to komentator który chwali lecha, przy wyniku 5:2, gdzie dosłownie centymetry uratowały ich przed przegraną przynajmniej 8:2 Jak pyry przegrały u nas 1:5 , to też włazili im w dupę ( mam nagrany mecz i strasznie psują przyjemność oglądania meczu) .... Przez taki poziom komentowania, coraz bardziej do Eurosportu się przekonuje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.