widzisz, mozna podac to tak jak ty zrobiles, ale on patrzal na sytuacje z poczatku sezonu/konca poprzedniego a nie teraz. to jest pracownik nie przywiazany bardziej do nikogo. jak mi powiesz ze na jego miejscu w czerwcu nie przeniosl bys sie do poznania to i tak ci nie uwierze. powtarzam na jego miejscu (zwykly najemnik) a nie jak bys byl pilkarzem ukochanego klubu
lech wkoncu z dolka wyjdzie (niestety), a robak zacznie strzelac, bvb tez bylo w kryzysie...
PINIADZE TO NIE WSZYSTKO wierzyc mi nie musisz bylem juz w sytuacji gdzie oferowano mi wiecej siana i lache polozylem
Tez chcialbym takie "upadki" w zyciu zawodowym. Cale zycie mu w gruzach leglo!!!!
Czytać to ty niestety ze zrozumieniem nie potrafisz, oj nie. Co tego, że jest w lechu ? skoro jego status z "gwiazdy ligii" spadł do statusu "niewypału transferowego, szrotu". Puchary ? Robak ? Ten niemiec gra tam pierwsze skrzypce. W lidze natomiast zagrał padakę a potem złapał kontuzję. Wiec kariera mu się posypała ... Może dla ciebie wystarczy w cv , żeby miał wpis Lech Poznań. Natomiast ewentualnym przyszłym pracodawcom z jakieś przykładowej Japonii to będzie za mało. Na tą chwile jego szanse na wyjazd z możliwością zarobienia przynajmniej kilkukrotnie większych zarobków niż w Polsce na emeryturę, oddaliły się bardzo mocno. I w tym sensie napisałem tamten post. A nie pieprzenia, który klub jest lepszy i ma lepsze zaplecze ...
Ostatnio edytowany przez: Icar, 17 września 2015, 19:27 [2 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/09/2015 22:01
73 minut Dąbrowski strzela gola na 4:1. Nożownicy leżą ... Przegrali raz, przegrywają znów. Czyżby powoli zaczęła tabela wracać do normy ? Ciekawe jak Piast teraz po zakończeniu serii zagra w kolejnym meczu.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/09/2015 22:11
Nie oglądałem od początku tego meczu, więc nie wiem o co chodziło, ale coś tam komentator mówił, jak Dąbrowski strzelił gola, że odkupił swoje winy. O co chodziło ? Popełnił jakiś poważny błąd ?
Oby tylko nam krzywdy nie zrobił, a resztę niech goli
Swoją drogą - 15 punktów Zagłębia jak na beniaminka - niezły wynik. Mam nadzieję, że dziś Nieciecza nie dołączy do Zagłębia, a my umocnimy się na pozycji vicelidera
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.