Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 01/09/2015 10:18
Brzeczka mi strasznie szkoda.
Nie bylem nigdy w szatni Lechii, ale sprawia on naprawde dobre wrazenie jako trener i czlowiek.
Moze to pozory, ale jak polski klub moze miec sukcesy, jak co pol roku wymieniaja trenera i 3/4 druzyny..
Grubo, gościu jest chyba współudziałowcem Lechii, dobrym znajomym właścicieli do tego to już bardziej biznesmen niż trener, skoro ostatnio trenował jakiś zespół 3 lata temu
Bez kitu - tam jakieś grube przekręty muszą odchodzić i chyba w ogóle nikt się nie przejmuje za bardzo dobrem klubu. Przecież to pieprznie szybciej niż się obejrzymy.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/09/2015 21:21
Wyobraznia to musi wystarczyc... niestety bedzie tak jak zawsze, przez pol zycia wierzylem ze Pogon, nasza Pogon da rade jak sie na nia liczy, na Piascie walczymy o wicelidera ale historia nauczyla ze bedzie 2 bo jak sie na Pogon liczy i spodziewa to zawsze schody i plecak, ja dalej niby wierze ale wiem jak bedzie ...pol zycia zawsze sie odbijam na swoich marzeniach ze bedzie dobry wynik na koniec...
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Wyobraznia to musi wystarczyc... niestety bedzie tak jak zawsze, przez pol zycia wierzylem ze Pogon, nasza Pogon da rade jak sie na nia liczy, na Piascie walczymy o wicelidera ale historia nauczyla ze bedzie 2 bo jak sie na Pogon liczy i spodziewa to zawsze schody i plecak, ja dalej niby wierze ale wiem jak bedzie ...pol zycia zawsze sie odbijam na swoich marzeniach ze bedzie dobry wynik na koniec...
To ja już chyba wolę czytać jak jeden po drugim jedzie niż wypłakuje się i żali. Pamiętaj, fruźki wolą optymistów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.