Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 23/08/2015 21:11
Ja mam inne przemyslenia. Patrzac na intererncje np.Szmatuly mam wrazenie ze Kudla jest 3 razy gorszy od pozostalych.Dzieki obronie jakos sie trzymamy,ale praktycznie kazdy strzal konczy sie golem.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 23/08/2015 21:23
Nie znam statystyk, można tak na to patrzeć, ale nie wydaje mi się, żeby Kudła odpowiadał za którąkolwiek ze straconych bramek - no może druga w Bielsku trochę niefortunnie przeszła mu między nogami. Błędów też nie popełnia, w ostatnim meczu zaliczył pusty przelot, ale ogólnie gra według mnie solidnie. Co ma wyjąć wyjmuje, nie wygrał nam może jeszcze meczu jak Radek, ale spokojnie, zagrał dopiero 13 spotkań w Pogoni.
No dużo osób mówiło oo Korona słaba,wygramy na luzie,a tu taka niespodzianka i o zwycięstwo w Kielcach, wcale nie będzie łatwo,tym bardziej ze Korona u siebie 2 ostatnie mecze to porażki,będą chcieli się przełamać,a my jak ktoś słusznie zauwazył ,dawno w Kielcach nie wygraliśmy również,śmierdzi mi mimo wszystko tam remisem,co aż tak tragicznym wynikiem chyba by nie było,no ale wiadomo 3 pkt lepsze..poczekamy,zobaczymy..
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Możliwe w tej lidze jest wszystko ale myśle że mimo dziwnego początku to pod koniec rundy wszystko wróci do normy.
Lech i Legia np.w pierwszej 6-tce,Lechia,Cracovia,Śląsk,Piast,Wisła,Pogoń i Jagiellonia w 10-tce.
Na dole pewnie Podbeskidzie,Górnik Ł,Nieciecza i Ruch.
Widać że Lech i Legia odpuszczają bo interesuje ich kasa z pucharów.Kto wie czy te wyniki nie są na podobnej zasadzie jak nasza porażka z Lechem w rundzie finałowej by teraz na inauguracje odebrać 3 pkt.
Kadrowo oba zespoły są na tyle silne by strata kilku punktów nie była problemem.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 24/08/2015 11:25
Poki co to Legia i Lech graja dalej i mysle ze w grupie sie znajda wiec bedzie ciekawie, moim zdaniem nie stac ich, zeby laczyc puchary i lige. Przyklad Lecha -multum kontuzji.Nie wiem w jakim skladzie chca oni laczyc to wszystko
Pamiętam ,że w poprzednim sezonie Korona w 7 pierwszych kolejkach ugrała tylko 1 punkt,pózniej się otrząsneła i w ostateczności utrzymała,myśle ,że Ojrzyński mimo wszystko,ogarnie jeszcze ekipe z Zabrza,bo jak wiadomo trenerem jest niezłym.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/08/2015 22:24
Nie wiem co Wisła ma z tym Brożkiem. Brożek przełamał się po dłuuugim okresie i strzela od razu 2 gole, Wisła w końcu wygrywa, pierwszy raz od dłuuuuuuuuuugiego czasu. Już nie pierwszy raz tak jest, że jak Brożek się przełamuje, to Wisła też.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 29/08/2015 16:41
Kto tam po tej Łęcznej się niby przejechał?
Bo Śląsk wygrał 3:2, ale strzelając bramkę w ostatnich sekundach (ostatnia akcja meczu).
Legii nie wliczam bo miała wtedy okres, kiedy lała wszystkich jak leci.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.