Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 3 czerwca 2015, 23:28 [1 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
sts daje hajs amice na oprawy.... między innymi z waszych kuponow - od dzisiaj bojkot stsa
Jesteś many tak zwalowy ze aż szkoda słów.
Alter ego Maxymalnego
i po co tu o nim (Maxymalnym) wspominasz masz z nim jakiś problem?? jak tak to umów się z nim na sparing i rozstrzygnijcie to jak dorośli ludzie dacie sobie po ryju i będzie spokój... W każdym temacie burdel bo Maxymalny wypomina coś tobie ty mu i wszędzie jeszcze DP którego posty tez nie wnoszą za dużo jakości.. wasze utarczki słowne naprawdę nie są zabawne, forum jest ogólnodostępne i nie zaglądają tu tylko kibice Pogoni więc skoro zarzucasz coś innym to pokaż sam ze jesteś lepszy a nie odpowiedz w jednym temacie i zaczepka w drugim nie pokazuje to klasy a bardziej jakiś kompleks ..
Co do postu DP ja stsa nie zamierzam bojkotować choćby dlatego ze jak gram to żeby wygrać wiec kasy im nie zasilam;D wiadomo czasem sie wygra czasem przegra ale na mnie jeszcze nie zarobili
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
sts daje hajs amice na oprawy.... między innymi z waszych kuponow - od dzisiaj bojkot stsa
Jesteś many tak zwalowy ze aż szkoda słów.
Alter ego Maxymalnego
nie pierdolcie farmazonów, bo akurat tutaj typ ma rację! każdy kto gra w stsie wpiera pyry, a teraz już nawet ruch kibicowski. tak się sprułeś, bo cie dotknęło? więc ty ozi nie bądź lepiej zwalony i zaprzestań grać w sts.
co do miszcza, jak ktoś wyzej wspomniał. nie wiem kto zasłużył, kto przegrał, a kto zaskoczył, ale wiem jedno: JEBAĆ LECHA! i od tego nie ma innej opcji! żeby było jasne, nie interesuje mnie w tym kontekscie aspekt piłkarski. a na wyjezdzie z lipian to powinna stać konkretna delegacja i łupać sowicie wszystkie tablice zs itp. które w dniu meczy amici w LM beda cisnąć w kierunku wlkp.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.