Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Lechia też będzie zapierdalać, żeby uniknąć grupy spadkowej, a mecz z nie grającą o nic Koroną będzie im w tym sprzyjał.
Korona gra o 2 pkt. w walce o utrzymanie.Tyle będzie miała dopisane po ograniu Lechii więc będą gryżli trawę.
Trochę ten układ ostatniej kolejki niebezpieczny.Górnik gra u siebie.Podbeskidzie też.Nie do końca wiadomo jak zachowa się Skorża w obliczu finału PP i czy czasem nie poeksperymentuje ze składem.Jesli do przerwy będziemy wysoko przegrywać to Pyry moga odpuścić walke o ostatni mecz z Legia w Poznaniu w fazie finałowej.Legia z nami gra u siebie i ma mocniejszą ławkę niż Lech.
..może być różnie......chyba że coś ugramy w stolicy..
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 26 kwietnia 2015, 20:20 [3 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 26/04/2015 20:28
Niespecjalnie mnie interesuja tego typu dywagacje ale nie wiem dlaczego na starcie niektorzy zakladaja, ze Podbeskidzie bez szans z Lechem. Lech na wyjezdzie to totalna beznadzieja ,w 14 meczach na wyjazdach wygrali 3 mecze. Fakt , ze przegrywaja rownie rzadko ale na wyjezdzie sa do walniecia przez kazdego.
Niespecjalnie mnie interesuja tego typu dywagacje ale nie wiem dlaczego na starcie niektorzy zakladaja, ze Podbeskidzie bez szans z Lechem. Lech na wyjezdzie to totalna beznadzieja ,w 14 meczach na wyjazdach wygrali 3 mecze. Fakt , ze przegrywaja rownie rzadko ale na wyjezdzie sa do walniecia przez kazdego.
Może i padakę ale przegrali tylko 3 mecze: z Jagą 1:0, z piastem 3-2 i Zawiszą 1:0, Pierwsze dwa w zeszłym roku. Wystarczy że nie przegrają.
Oczywiście ja wierzę w co najmniej remis z Legią.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/04/2015 00:38
Każdy jest do ogrania, nie ma co patrzeć na przeciwników tylko grać swoje. Jedziemy do Warszawy a nie do Madrytu, w obecnej formie ta Legia jest do klepnięcia, pomimo że to rywal zawsze niewygodny i najczęściej nas obijający, ale to samo tyczyło się Górnika który u nas poległ wczoraj, także pełna koncentracja panowie piłkarze i walczyć o punkty !
Może i padakę ale przegrali tylko 3 mecze: z Jagą 1:0, z piastem 3-2 i Zawiszą 1:0, Pierwsze dwa w zeszłym roku. Wystarczy że nie przegrają.
Oczywiście ja wierzę w co najmniej remis z Legią.
Podbeskidzie MUSI wygrać, aby Nas wyprzedzić , remis nic im nie daje.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/04/2015 21:46
Niepokoi mnie to , że Lech gra 2 maja finał Pucharu Polski bo może wystawić rezerwy w meczu z Podbeskidziem Bielsko-Biała a wtedy to już naprawdę ciężko może być o dobry wynik z Góralami. No nic trzeba wierzyć w naszych że chociaż remis wywiozą z Łazienkowskiej
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/04/2015 21:55
Legia to finału nie gra? To nie są niedzielni zawodnicy, którzy potrzebują tydzień odpoczynku między meczami. Nikt nie będzie wystawiał rezerw i tracił punktów w ligowej tabeli. Jak kolejki są grane weekend-środa to też rezerwy wystawiają? Pomyśl jeden z drugim
Lech nie wygra tego meczu, być może nawet nie zremisuje. Bardziej liczylbym na Zawisze która walczy od początku roku zaciekle o każdy punkt no i na Koronę.
A czemu nie, podobno pierwsze miejsce gwarantuje mecz u siebie z Lechem/Legią a to może mieć kluczowe znaczenie.
Lech nie wygra tego meczu, być może nawet nie zremisuje. Bardziej liczylbym na Zawisze która walczy od początku roku zaciekle o każdy punkt no i na Koronę.
KTÓRY! Ile razy można powtarzać, że Zawisza to On...
A czemu nie, podobno pierwsze miejsce gwarantuje mecz u siebie z Lechem/Legią a to może mieć kluczowe znaczenie.
Dokładnie, dla nich ten mecz jest bardzo ważny, nie dość że kasa za pełny stadion na meczu z Legią to jeszcze przewaga swojego boiska (u siebie wygrali). Dadzą z siebie wszystko, tego jestem pewny.
Dokładnie, dla nich ten mecz jest bardzo ważny, nie dość że kasa za pełny stadion na meczu z Legią to jeszcze przewaga swojego boiska (u siebie wygrali). Dadzą z siebie wszystko, tego jestem pewny.
Lech jutro na pewno bez Arajuuriego i Lovrencsisa. Możliwe też więcej zmian.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.