No Legia niezle daje niedlugo przegoni Wisle i pojdzie na mistrza
Zyleta pusta. Tak trzymac. Jebac Zygo...
Świetna akcja kibiców Legii...
Jednak widzimy że Wdowczyk jest dobrym trenerem(caly czas tak mowilem), poustawiał tak Legię, że ta każdego rozwala, a my mamy Panika
a tym czasem mamy już 12 zmianę trenera w naszej lidze - do dymisji podał sie Maciej Skorża.
kto następny ?
tez bym wolal trenowac reprezentacje. dlaczego? wiecej kasy, mozliwosc pracy z ... najlepszymi graczami pochodzenia polskiego.. i nazwisko sie wyrabia, kto wie gdzie pozniej trafi. zycze mu powodzenia
a tym czasem mamy już 12 zmianę trenera w naszej lidze - do dymisji podał sie Maciej Skorża.
kto następny ?
tez bym wolal trenowac reprezentacje. dlaczego? wiecej kasy, mozliwosc pracy z ... najlepszymi graczami pochodzenia polskiego.. i nazwisko sie wyrabia, kto wie gdzie pozniej trafi. zycze mu powodzenia
Może i masz racje ale Skorża nadal jest asystentem Janasa w kadrze. Więc nie rozumiem? Odzedł z amici chyba dla tego bo ma dość już tego syfu hehe.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 22/11/2005 21:09
Wisła pokonała Cracovię 3:0 w pełni zasłużenie .Świetny mecz Błaszczykowskiego (do kadry go ! ) i Kuźby na poziomie Baszczyński i Sobolewski oraz Cantoro .Ten mecz to znak , że Wisła wraca do formy w niedziele szykuje się bardzo ciekawy mecz z Legią.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/11/2005 23:48
Ja może nie jestem w temacie Orange Fair Play ale jak Pogoń z Cracovią walneła oprawe najlepsza w tej ruńdzie ale odpaliła race to nas zdyskfalikowali bo race odpaliliśmy a tak nie wolno?!
A teraz Wisła zrobiła oprawde z racami w meczu z Legią i oni wygrali !
O co tu chodzi!!!!!!!!??
otoz chodzi tu o to, ze we wspomnianym przez Ciebie meczu z Cracovia, na plocie zawisl transparent, ktory mogl trescia nie spodobac sie panu Z. włascicielowi ITI (w tym TVN). Ów pan sie pewnie lekko wkurzyl i postanowil tym samym "ukarac" kibicow ze Szczecina nie przyznajac tytulu 'stadionu kolejki'. Sami pseudoredaktorzy tejze stacji, musieli byc mocno zdziwieni, ale chcac nie chcac - pan Z. to ich szef, a szefa trzeba sluchac. A zeby ludzie uwierzyli trzeba ulozyc jakas ladnie pasujaca do sytuacji bajke. W tym wypadku bylo to uzycie w/w rac swietlnych ( zakazanych) Lecz ze ktos wygrac konkurs musial, wybrano jakze przezajebista wowczas oprawe Lecha, ktora uzyla kilkudziesieciu malych flag (z tego co pamiec nie myli), gdzie notabene rozblysly zakazane rzekomo race, ktorych pseudoredaktorki pewnie nie zauwazyli. Ot takie male przeoczenie
to tyle ode mnie...(to tylko moje zdanie )
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/11/2005 19:58
Hmmm. Nie ogladalem tego pseudomagazynu ale zastanawia mnie jedno, mowicie, ze stadionem kolejki zostal stadion na Reymonta a we wszystkich internetowych serwisach ogloszono ze wybrano Polonie Muranow za cos takiego...
Niechce gdybac, ale wyglada na to, ze redaktorzy TVN chyba po programie zauwazli jeden z elementow oprawy Wisly...
chyba poraz kolejny udowodnili, ze profesjonalizm to pojecie im obce.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/11/2005 20:37
@up
dokladnie ale ... nei robimy przeciez tego dla nagrod .... ("my" jako Kibice Pogoni ;D)
tylko nieiwem dlaczego ale ... przypomnialo mi sie ze nie nagrodzili nas bo mielismy race ... a o ile sie nie myle przy Raymonta tez byly race ... prawda ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.