Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 29/10/2014 19:19
Henning Berg nie widzi miejsca w składzie dla kluczowego piłkarza Ekstraklasy, kontuzja Maka groźniejsza niż pierwotnie zakładano, Wisła rozpoczyna batalię o czołowego pomocnika ligi. Boczny obrońca odchodzi z Pogoni.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/11/2014 19:33
Chyba to dobrze że mecz z Piastem juz za nami. 5-0 w PP teraz już 4-1 na wyjeździe z Podbeskidziem.
..Smolny mógłby w zimie pogadać z tym Hiszpanem Badia...Ktoś by w końcu potrafił podac piłke Robakowi albo Zwolińskiemu.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/11/2014 19:41
Akurat jak z nimi graliśmy i to na własnym boisku, oni w tym czasie notowali kiepski start( tak samo jak np Śląsk który zdemolowaliśmy) i wygrana była obowiązkiem. Ta liga jest taka, że drużny posiadają formę sinusoidalną, ciężko jednoznacznie wskazać faworyta w danym spotkaniu ( my jeszcze ze tydzien, dwa byliśmy skazani na wpierdol w Zabrzu, a gdybyśmy nie zagrali na alibi, śmiało mogliśmy pokusić sie o trzy punkty)
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
za miesiąc? Stawiam dolary przeciwko orzechom że do tej pory stracą formę ze dwa razy
Jedynym wynikiem ktory można określić jako aksjomat to konfrontacja Pogoni przeciwko Legi. Czy bedziemy grali u siebie czy u nich, w lutym czy lipcu, czy wieczorem czy w południe konfrontacja będzie kończyła sie identycznie. Jedyny mecz w tej lidze ktory praktycznie nie budzi we mnie żadnych emocji.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Też uważam podobnie że jeszcze się zachwieją, jednak co raz bardziej zastanawia mnie osoba ich trenera i to że po raz kolejny robią drużynę z niczego tak naprawdę. Personalnie to mocno nie wyglądają, także tam wyniki może kręcić myśl trenerska gościa nie z Polskiego podwórka. W sumie to do tych meczów Pogoni z Legią dołożył bym jeszcze Wisłę, bo po za remisem 0:0 i wygraną przy pomocy sędziego z nimi też bramki do worka zbieramy.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Tylko że my z Piastem zagramy jeszcze w tym roku i to w Gliwicach ; p
za miesiąc? Stawiam dolary przeciwko orzechom że do tej pory stracą formę ze dwa razy
Jedynym wynikiem ktory można określić jako aksjomat to konfrontacja Pogoni przeciwko Legi. Czy bedziemy grali u siebie czy u nich, w lutym czy lipcu, czy wieczorem czy w południe konfrontacja będzie kończyła sie identycznie. Jedyny mecz w tej lidze ktory praktycznie nie budzi we mnie żadnych emocji.
Też uważam podobnie że jeszcze się zachwieją, jednak co raz bardziej zastanawia mnie osoba ich trenera i to że po raz kolejny robią drużynę z niczego tak naprawdę. Personalnie to mocno nie wyglądają, także tam wyniki może kręcić myśl trenerska gościa nie z Polskiego podwórka. W sumie to do tych meczów Pogoni z Legią dołożył bym jeszcze Wisłę, bo po za remisem 0:0 i wygraną przy pomocy sędziego z nimi też bramki do worka zbieramy.
Dla poprawienia nastroju, to jest taka ekipa 220 km stąd która na mysl o meczu z nami też za bardzo sie nie cieszy pomimo ze personalnie i organizacyjnie uciekli nam o dekadę.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/11/2014 12:32
"Byłem w samochodzie kiedy zadzwoniono z jednego z klubów pierwszej ligi. Odparłem, że możemy rozmawiać, ale pierwszeństwo ma dla mnie ekstraklasa. Później otrzymałem ofertę z Lechii, z tym że tutaj problemem był niejasny podział kompetencji między zarządem i właścicielem. Nie zawsze zgadzają się ze sobą w kwestiach personalnych, musiałbym więc czekać na podjęcie wiążących decyzji,"
Hehehe czyli Kocian potwierdza sposób zarządzania w lechii a u nich niektórzy jeszcze się łudzą, że jest normalnie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/11/2014 14:17
Tak z dupy trochę zmienię temat. Już prawie połowa sezonu zasadniczego a tabela bardzo płaska do trzeciej Jagi brakuje nam 6pkt do liderującej Legii 9. Nad 14 Koroną też mamy tylko 6pkt. przewagi, tylko Ruch i Zawiszą są w dupie. Wygląda to bardzo interesująco i każdy punkcik ma znaczenie. Gdyby to była końcówka sezonu to mistrza można byłoby wróżyć z fusów.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/11/2014 22:20
Lech nie daje rady. Podbeskidzie walczy jak zwykle. Az się chciałoby widzieć taka determinacje i kondycje w Pogoni.
Ale murawa na Lechu to skandal. Przez taki jej stan Lech stracił bramkę w samej końcówce.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.