Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 13/08/2014 00:20
Oby Chrobak tak im w głowach namieszał że lechici nie będą wiedzieli jak mają grać TYLKO ZWYCIĘSTWO , PORTOWCY TYLKO ZWYCIĘSTWO. I oczywiście gra tylko jednym napastnikiem w tym meczu wchodzi w rachubę !
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 15/08/2014 19:49
Gdyby nie strzał życia Kiełba i kosmiczny babol Janukiewicza to na tym "ciężkim terenie" też byśmy mieli 3 pkt.Tarasiewicz się wjebał w niezły shit .Mamy chyba spadkowicza chociaż jeszcze trochę wcześnie jest na prognozowanie.
Górnik pokazał jakim "ciężkim" terenem są obecnie Kielce, dlatego jednak żal straconych punktów.
Mimo wszystko mecz meczowi nierówny. Jestem przekonany, że gdyby nie błąd Radka, byłoby dobrze. Żal tych punktów, fakt, tym bardziej, że 4 pozostałe ekipy potrafiły wygrać z nimi(chociaż Górnik pierwszy na ich terenie) ale zmienić tego nie zmienimy.
Takim oto sposobem - biedujący strasznie Górnik liderem Ekstraklasy....
Gdyby nie strzał życia Kiełba i kosmiczny babol Janukiewicza to na tym "ciężkim terenie" też byśmy mieli 3 pkt.Tarasiewicz się wjebał w niezły shit .Mamy chyba spadkowicza chociaż jeszcze trochę wcześnie jest na prognozowanie.
Za wcześnie na wyroki. Przypomnij sobie jak rok temu wyglądał Ruch po 5-6 kolejkach, a jak skończył. Zaraz dołączy do nich Kapo i zacznie się kanonada
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 15/08/2014 20:39
Gdyby nas nie ojebali z golem Taku, to 3 oczka byśmy tam mieli, taka jest prawda. Później gol z dupy z tego wolnego i nas ścięło. Górnik pewnie znowu początek dobry (maks jesień, a później zjazd).
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 15/08/2014 22:33
Dajcie spokój to nasza e-klasa. Zaraz Górnik weźmie w czapkę z jakimiś frajerami a Korona wygra. Wszystko jest możliwe przed każdą kolejką. Korona zaczyna jak Zagłębie rok temu ale może się podźwigną. Zawisza też miał słaby start rok temu a wyszli dobrze.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 16/08/2014 10:10
To nie istotne czy korona sie odbuduje w tej czy w następnej kolejce, istotne jest to że w meczu z nimi straciliśmy punkty
to samo z dramatycznie słabym piastem. Jak dla mnie wyznacznikiem formy drużyny będzie dzisiejszy mecz z pyrami oraz mecze z Legią wisłą czy lechią, bo do tej pory grali 3 mecze z ogórkami i jeden mecz ze średniakiem, więc ja nie podzielam entuzjazmu co poniektórych, 4 mecze bez porażki że odrabiaja straty że 8 pkt itp. Na chwile obecną największe wrażenie robi Górnik nie maja siana graja z ogórami i świetnie to wykorzystują 10 bramek strzelonych 2 stracone. Zremisowali z Legia i lechem, dojechali sracovie jage i korone, nie tracąc bramki! ciekawe jaki będzie bilans Pogoni po meczach z tymi przeciwnikami.
Mam nadzieję że takim porównaniem otworzyłem oczy co poniektórym huraoptymistom
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.