Nie bez powodu podawałem info, że sami piłkarze czują się słabi. Wypowiedzi medialne o chęciach są bez znaczenia. Oni wracają do domów bynajmniej nie naładowywani energią, po meczu i reakcji kibiców.. Kilku z Lecha wzieło odpowiedzialność, ale ta sytuacja nie przełoży się na lepszą grę. Dostali wpierdol na boisku i od swoich kibiców. Motywacja przyjdzie wiosną. Na razie Lech jest rozbity. Nikt z nich nie myśli o meczu z Pogonią, ale o tym co się stało.
Loooool ponownie rzut karny i ten sam zawodnik drugi raz ręką piłkę dotyka
I tym razem karny wykorzystany, chociaż ledwie, ledwie, prawie obronił
Znając życie, u nas już byłyby teorie, że gościu u buka obstawiał ,tak jak było z Rogalskim co kiedyś ręką zatrzymał piłkę .A tutaj gościu dwukrotnie tak robi .
Ostatnio edytowany przez: Icar, 9 sierpnia 2014, 18:53 [5 raz(y)]
Jak mnie pamiec nie myli to Rogal trzymal tak dlugo ta reke do gory w powietrzu ze wygladalo to jakby sie ustawil z Jagiellonia w sprawie karnego. Sytuacja wygladala na tyle zle ze o nieczysta gre podejrzewalo go wiele osob , nie tylko w Szczecinie, a nawet tak czesto przytaczane tu 'weszlo' porownywalo to do innych komicznych walkow z polskiej historii pilki ligowej
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/08/2014 19:30
Ok, już pomijając to że nie wierzę w anulowanie walkowera, z kim Legia zagrałaby w 4 R LM ? "Przejełaby" Maribor po Celticu ? Jeśli tak to trochę dziwnie, bo Maribor jak i Legia są nierozstawieni.
No to przecież nikt Ci nie broni założyć nowy temat "Polskie Kluby w Pucharach" i tam spokojnie możesz ciągnąc temat, myślę, ze spokojnie znajdzie się popyt na taki temat.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.