Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/08/2014 19:12
Tak apropo sytuacji Legii wypowiedź pani kierownik Ostrowskiej w jednym z wywiadów w przeszłości:
"Organizuję sparingi, wyjazdy, noclegi i pilnuję przedmeczowych protokołów. Liczenie kartek czy wpisywanie w okienko numerów zawodników to przecież nic trudnego. Robiąc na Legii przetargi liczyłam w życiu dużo poważniejsze rzeczy. (…"
Taka farsa tylko w Polsce. Żal mi drużyny i kiboli Legii... A co najlepsze, że jakby Vrdoljak jebnął chociaż jednego karnego, albo oddał komuś drugiego to by awansowali pomimo walkowera w tym meczu...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jezeli chodzi o karne to sytuacja wyglada troche inaczej. Karne nie byly przy stanie 4:1 dla Legii. Gdyby natomiast jeden czy nawet oba karne zostaly strzelone nie wiadomo czy mialyby miejsce akcje po ktorych padly gole... mozna sobie gdybac. Smierdzi mi to walkiem. Na chuj im pottzebny byl obronca na 3 minuty przy wyniku 6:1
To jeszcze raz w tym temacie.Nie wiadomo czy by się Legia do LM dostała bo w 4 rundzie mogło być różnie a wszyscy piszą jakby ten awans był.Po drugie tak to jest jak za klub biorą się dyletanci z kasą i pomysłami ale jednak bez większego pojęcia o piłce.Dają babę nie tam gdzie trzeba i są efekty.
Tu się rozmawia o ekstraklasie a nie o problemach legii w Pucharach, tak tylko przypominam bo ten temat już na kilkanaście postów się rozciąga.
A Legia to druzyna z ekstraklasy wiec ogarnij sie.
Taką logiką to w każdym temacie można syf zrobić, ogarnij się. Jak tak bardzo przezywacie sprawę legii to sobie załóżcie temat "Polskie kluby w Pucharach" czy "Legia w Pucharach" i tam prowadźcie dyskusję. Tutaj się dyskutuje o ekstraklasie a nie o pucharach. Rozumiem 2-3 posty nie na temat ale nie ponad 2 strony ...
Tu się rozmawia o ekstraklasie a nie o problemach legii w Pucharach, tak tylko przypominam bo ten temat już na kilkanaście postów się rozciąga.
A Legia to druzyna z ekstraklasy wiec ogarnij sie.
Taką logiką to w każdym temacie można syf zrobić, ogarnij się. Jak tak bardzo przezywacie sprawę legii to sobie załóżcie temat "Polskie kluby w Pucharach" czy "Legia w Pucharach" i tam prowadźcie dyskusję. Tutaj się dyskutuje o ekstraklasie a nie o pucharach. Rozumiem 2-3 posty nie na temat ale nie ponad 2 strony ...
No właśnie.
A o płonącej tęczy zero posta.
He he kocham ten kraj
Bez kasy,a dają rade chłopaki.Co by nie mówić brawa dla nich
Wiesz, może mają świadomośc, że jak się pokażą to ktoś po nich sięgnie i zabierze z tego piekiełka To jest dobra motywacja.
Po nich przyjda kolejni grac za wirtualne pieniadze. Nie podoba mi sie taki proceder i zastanawiam sie jak to mozliwe, ze w ogole dostali licencje i to bez zadnych ograniczen tak jak np. Ruch (miesieczne kontrakty max 15 tys.zl)
Wiesz, może mają świadomośc, że jak się pokażą to ktoś po nich sięgnie i zabierze z tego piekiełka To jest dobra motywacja.
Po nich przyjda kolejni grac za wirtualne pieniadze. Nie podoba mi sie taki proceder i zastanawiam sie jak to mozliwe, ze w ogole dostali licencje i to bez zadnych ograniczen tak jak np. Ruch (miesieczne kontrakty max 15 tys.zl)
To proste. Po prostu piłkarze podpisali porozumienia, na mocy których przenoszą wymagalność wierzytelnośc na późniejszy okresi. W ten sposób klub nie ma niespłaconych należności z poprzedniego okresu/sezonu.
To proste. Po prostu piłkarze podpisali porozumienia, na mocy których przenoszą wymagalność wierzytelnośc na późniejszy okresi. W ten sposób klub nie ma niespłaconych należności z poprzedniego okresu/sezonu.
No wlasnie. To sposob pewnie sprawdzony przez inne biedujace w przeszlosci kluby. Widzew, Odra i reszta. Uwazam, ze czegos takiego powinno sie zabronic.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/08/2014 11:08
Przeglądam opinie z forum Lecha, ktorego mamy na rozkładzie za dwie kolejki. To, że Rumak już poleciał nie jest tajemnicą. Ale z cytowanych tam wypowiedzi samych piłkarzy, można wywnioskować, że Lech jest po prostu nie przygotowany do rozgrywek. Tutaj zmiana szkoleniowca nie musi wiele dać. Możemy tam pojechać nie nastawiając się na remis ale na zwycięstwo. Trzeba po prostu zagrać swoje + mega determinacja.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/08/2014 11:12
Nie zapominaj też, że sami piłkarze w ostatnim meczu byli Pogońieni jak bure suki, ich kocioł i reszta stadionu świętowała zwycięstwo przeciwnika i się z nim bawili. Jestem przekonany, że te pajacyki zrobią wszystko żeby jakoś im wynagrodzić tą kompromitację.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.