Nie zapomnij że po kontuzji chłopak był.... jak na ekstraklase solidny napadzior który powinien gwarantować 10-12bramek na sezon. Czyli nomen omen tyle ile miał Robak zagwarantować ....
Niby tak, ale trzeba by wgłębić się w oba transfery. Duda ma kontrakt progresywny. 4 000 euro w pierwszym sezonie, później rośnie to raz. Dwa - za Dudę Legia zapłaciła w sumie 400 000 euro, Korzym przylazł za friko.
Co nie zmienia faktu, że 40 kafli dla przeciętnego zjadacza chleba to kosmiczne zarobki...
może nie ekstraklasa, ale jak widać i pyry maja swój Fylkir
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
i właśnie przez ten stadion mają problemy bo stoi już drugi sezon w takim samym stanie. Gdyby otworzyli choć połowę sądzę, że wiara waliłaby drzwiami i oknami na mecze co oznaczałoby znaczny przypływ gotówki w budżecie.
Tak duży klub jak na Polskie warunki, który reprezentuje Polskę w Europie gra w koszulkach która nie przypomina w ogóle barw Lecha, no ale jebać ich Może to moda z zachodu - Real ostatnio się na różowo odpierdolił
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/08/2014 17:30
Mecze w Bielsku przypominają mi spotkania w Kielcach, to jest mega trudny teren i już nie jedna drużyna wyjeżdżała stamtąd ze spuszczonymi głowami. Tym bardziej cieszy mnie, że mecze z Podbeskidziem i Koroną mamy już za sobą i zainkasowaliśmy w nich 4pkt
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/08/2014 18:37
Ruch gra jedną jedenastką w lidze i pucharach więc nie ma co się dziwić. Tu Kocian nawet nic nie poradzi.
Najważniejsze, że jak to u nas w lidze wszyscy grają w kratkę - porażka, zwycięstwo, remis.
My konsekwentnie albo wygrywamy albo remisujemy i oby tak było najdłużej jak w poprzednim sezonie, żeby ta forma była stabilna.
Po tym co pokazało dziś Podbeskidzie to te 3 pkt. smakują jeszcze lepiej chociaż faktycznie Ruch nic nie pokazał.
Wisła za to klepie Lecha aż miło, akcja na 0-2 palce lizać. Oby forma Lecha nie wzrosła do meczu z nami.
Jeżeli dziś Lech przegra i odpadnie z Islandczykami w LE to być może Rumak poleci a wiadomo że przy nowym trenerze każdy z grajków będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony i będzie zapieprzał na 120% co będzie na naszą niekorzyść.
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.