Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 21/07/2014 14:21
Poczytałem dzisiaj dużo opinii na temat Legii , czyli Ich występu w kwalifikacjach LM i pierwszej kolejki Ekstraklasy. Wszyscy mówią , czy to dziennikarze , byli piłkarze , kibice że Legia musi jak najszybciej zwolnić Berga aby nie mieć więcej kłopotów.
Tak patrząc na spokojnie, jest wiele w tym racji. Berg przyjął drużynę po Urbanie, dobrze przygotowaną i na topie, nie mógł spierdolić mistrzostwa Polski. A teraz po przygotowaniach za które bierze pełną odpowiedzialność "mistrz" nie gra nic......
Będziemy mieć czuje bardzo szybko pierwszą zmianę na stanowisku trenera w klubie Ekstraklasy.....
Oby Wdowczykowi nie zaczeli mieszać w głowie.....
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Spokojnie. To, że wygraliśmy z Podbeskidziem to nie znaczy, że bez problemów pokonamy Śląsk. Uważam, że w meczu z Podbeskidziem graliśmy miejscami dobrze ale to że wygraliśmy to więcej szczęścia niż umiejętności.
Nic nowego, ten zespół nie jest idealny ale też nie będzie przegrywał meczu za meczem. Cracovia po prostu była słaba w tym meczu. Jak Legia trafi na mocniejszy zespół to znów dostanie baty. Mam nadzieję że także od nas
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 26/07/2014 23:09
Co by nie mówić , to cracovia ich bardzo cisnęła. Nowak rozwalał ich obronę jakby przedszkolaków miał za przeciwników. Mieli szczęście, że w takich chwilach nie wykorzystali oni okazji które sobie tworzyli.
Oj Górnik cienko przędzie.... Odcięli im nawet prąd w biurach a gdyby nie to, że udziałowcem jest miasto to już by bezterminowo odcięli prąd na całym stadionie. Nie wypłacają pensji, Prezes Górnika bez ogródek zapowiedział piłkarzom, że w najbliższym czasie jeszcze większe problemy będą mieli z wypłatą pensji (obecnych a jeszcze im wiszą za pół roku) ... Nie ukrywają, że spłacają stare długi ale w ich miejsce powstają kolejne. Żyją na kredycie... bieda aż piszczy. I takiej drużynie dali licencje ? :O Niby w najbliższych dniach PZPN ma ich prześwietlić ale kurde na tym poziomie dawać licencje klubowi z takimi problemami ? Jeszcze się okaże, ze za 1--3 kolejki Górnikowi zostanie zabrana licencja lub upadną i co ? na samym początku sezonu już jedno miejsce spadkowe będzie zajęte ? Tylko dlatego, że z litości im ta licencje dali ? wstyd i jeśli tak się stanie to kompromitacja osób za to odpowiedzialnych.
Korzym rozwiązuje kontrakt z Koroną i idzie do Podbeskidzia. Pensja? Podobno 40 tysięcy. Ekstraklasa stanęła na chuju.
Akurat w tym to nie ma niczego dziwnego - w Koronie się nie łapał, w Podbeskidziu Ojrzyński wiadomo było, że prędzej czy później z Korony kogoś ściągnie. Co do samej gaży, to kto ich tam wie - jeśli takie tuzy jak Hernani czy Ława zarabiali prawie 60 patyków to takie coś mnie w ogóle nie dziwi.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/07/2014 17:59
Bardziej chodziło mi właśnie o kontrakt. Nie można porównywać Pogoni do Podbeskidzia, bo w Bielsku ledwo wiążą koniec z końcem, to inny kaliber. Później okaże się, że mają zaległości w pensjach na pół roku, bo trzeba Korzyma opłacić. Zresztą napastników to oni chyba z 50 mają.
Korzym rozwiązuje kontrakt z Koroną i idzie do Podbeskidzia. Pensja? Podobno 40 tysięcy. Ekstraklasa stanęła na chuju.
Akurat w tym to nie ma niczego dziwnego - w Koronie się nie łapał, w Podbeskidziu Ojrzyński wiadomo było, że prędzej czy później z Korony kogoś ściągnie. Co do samej gaży, to kto ich tam wie - jeśli takie tuzy jak Hernani czy Ława zarabiali prawie 60 patyków to takie coś mnie w ogóle nie dziwi.
Nie łapał się bo chcieli mu pokazać, że nie jest wart tyle ile ma zapisane w kontrakcie. Od dawna negocjowali z nim obniżenie pensji, chcieli żeby został, ale nie na takich warunkach jak dotychczas. Mając taką biedę w ataku na pewno by na niego stawiali jakby tylko renegocjował kontrakt.
Korzym w TSP 40tys, Duda w Legii kilkanaście tysięcy - Ekstraklasa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.