Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 20/07/2014 20:52
Oprócz wygranej Bełchatowa dobre dla nas wyniki. Ruch chyba w tym sezonie dolna połówka. Podbeskidzie, Piast - walka o utrzymanie. Mimo wszystko z naszym składem najpierw trzeba oglądać sie za siebie. Gdyby sie udało dobrze zapunktowac w pierwszych 10 kolejkach można będzie patrzeć na pierwszą ósemkę. Czego sobie bardzo życzę.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 20/07/2014 21:26
Borska kurwa juz drukuje. W 1 minucie ewidentnego karnego dla Ruchu nie gwizdnal i czerwonej kartki nie pokazal, a byl tak ustawiony, ze za taki numer powinien zostac na dluzej zawieszony.
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 20 lipca 2014, 21:34 [1 raz(y)]
To jak bawimy się w proroctwo to ja myślę że w meczu ze Śląskiem Wrocław wyróżniającymi się postaciami będą m.in. Radek i Patryk
A na meczu będzie około 5,5 tys. ludzi
Wiatr zmienny, północno-zachodni, umiarkowany. Padać nie powinno. Temperatura optymalna. Dziekuje - Elzbieta Sommer
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 21/07/2014 10:39
A Celeban 5 samobójów walnie... A tak na serio, to ogarnijcie się. Ktoś za wcześnie wysuwa wnioski, zostało to skomentowane i wyśmiane, ale bez przesady, ze teraz każdy musi coś głupiego od siebie dorzucić.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
A Celeban 5 samobójów walnie... A tak na serio, to ogarnijcie się. Ktoś za wcześnie wysuwa wnioski, zostało to skomentowane i wyśmiane, ale bez przesady, ze teraz każdy musi coś głupiego od siebie dorzucić.
Też coś dorzuciłeś
A właśnie tak serio to w tej śmiesznej lidze wszystko jest możliwe. Jest to tak nieprzewidywalna liga, że u buka raczej nie ma co jej obstawiać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.