Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/04/2014 09:59
Tak właśnie patrzę na tabelę i stwierdzam, że tak niemiłosiernie spierdoliliśmy sobie sytuację tracąc tą bramkę w Gliwicach, że to masakra.
Jeśli chcemy zająć te 4 miejsce trzeba wygrać z Widzewem i liczyć, że Zawisza wygra z Ruchem. A coś mi mocno śmierdzi remisem w tym meczu, dzięki któremuRuch utrzyma 4 miejsce, a Zawisza ósemkę. Bo na potknięcie Wisły z Podbeskidziem to chyba nie ma co liczyć...
K***a, jeden błąd w 92 minucie meczu...
Tak właśnie patrzę na tabelę i stwierdzam, że tak niemiłosiernie spierdoliliśmy sobie sytuację tracąc tą bramkę w Gliwicach, że to masakra.
Jeśli chcemy zająć te 4 miejsce trzeba wygrać z Widzewem i liczyć, że Zawisza wygra z Ruchem. A coś mi mocno śmierdzi remisem w tym meczu, dzięki któremuRuch utrzyma 4 miejsce, a Zawisza ósemkę. Bo na potknięcie Wisły z Podbeskidziem to chyba nie ma co liczyć...
Tym bardziej, ze w calym meczu bylismy druzyna duza lepsza.
Wystarczy spojrzec na statystyki...
Taka strata punktow boli najbardziej (przynajmniej mnie).
No ale coz.
Nie my pierwsi i ostatni tracimy glupio punkty.
[cytat=Prw]Tak właśnie patrzę na tabelę i stwierdzam, że tak niemiłosiernie spierdoliliśmy sobie sytuację tracąc tą bramkę w Gliwicach, że to masakra.
Analiza szans zespołów po 29 kolejce
http://www.90minut.pl/news/231/news2310379-Analiza-T-Mobile-Ekstraklasy-po-29-kolejce.html
Myśle że mamy szanse nawet na 3 miejsce. Wygrywamy z Widzewem, Wisła remisuje lub przegrywa z Podbeskidziem a Ruch dostaje w czapkę z Zawiszą i 3 miejsce nasze
Ostatnio edytowany przez: zuczek, 8 kwietnia 2014, 10:29 [3 raz(y)]
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
W sobotę "Kolejorz" w efektownym stylu rozbił Jagiellonię Białystok 6:1. Kibice Lecha zaprezentowali kartoniadę z hasłem "Kolejorz w końcu" odpali" okraszoną racami.
Odpalenie pirotechniki jest jednak niedozwolone na polskich obiektach. W związku z tym policja domaga się zamknięcia obiektu przy Bułgarskiej na najbliższy mecz.
Niestety wg. obecnego terminarza byłby to mecz z nami... Oby się udało na czwarte miejsce wskoczyć
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/04/2014 19:48
Zawisza widać w gazie , może to i dobrze przed meczem z Ruchem. Chociaż bardziej ciekawi mnie mecz Wisła -Podbeskidzie. Wisła obecnie dołuje a Podbeskidzie ostro walczy. Jednak Najważniejsze aby Pogoń wygrała z Widzewem.
Zawisza widać w gazie , może to i dobrze przed meczem z Ruchem. Chociaż bardziej ciekawi mnie mecz Wisła -Podbeskidzie. Wisła obecnie dołuje a Podbeskidzie ostro walczy. Jednak Najważniejsze aby Pogoń wygrała z Widzewem.
Zawisza 3 dni po meczu z Ruchem gra rewanż o wejście do finału PP i ma duże szanse .W meczu sobotnim z Ruchem raczej nóg sobie nie będą łamać .Tutaj śmierdzi remisem ,natomiast Wisła dołuje a górale walczą o każdy punkt i tutaj remis jest jak najbardziej realny.Wystarczyło pograć piłką w Gliwicach zamiast wdawać się w kopaninę ,i nie byłoby żadnych niedomówień i liczenia na inne wyniki .
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/04/2014 20:16
No zobaczymy. Jeżeli tak to może rozwiązać nasze problemy głównie w defensywie bo jest uniwersalny. Jak długi ma to być kontrakt i kiedy finalizacja? Oby przed meczami w grupie mistrzowskiej.
Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że Wisła ma łatwiejsze zadanie, jednak zagłębiając się w kadrę Smudy widzimy, że wystarczyło mu akurat 11 zawodników z pierwszego zespołu, żeby złożyć 11 na mecz z Podbeskidziem, reszta czyli rezerwowi to głownie reprezentanci 3 ligi. Plaga kontuzji oraz kartek dopadła Franka.
(Mała anegdota: Kiedyś po meczu z Lechem, poszliśmy z kolesiami pod szatnie aby zebrać trochę autografów. Trenerem Lecha był Smuda. Gdy tak sobie czekaliśmy pod szatnią na zawodników w pewnym momencie wyszedł Smuda a że był wśród nas "jeden co się niczego nie bał" to mówi dawajcie pogadamy z Frankiem zaczyna wołać:
- Panie Franku, Panie Franku!
Na to obraca się Smuda, przeciera nos z gila i mówi:
- Nie jestem kurwa Franek, dzieciaku!
Co za huj )
Co do meczu Ruchu z Zawiszą to będzie to na pewno bardzo ciekawe spotkanie i wydaje mi się, że Zawisza może to wygrać.
Dlatego też 3 miejsce na koniec rundy zasadniczej jak najbardziej realne... a jeszcze jeden mały szczegół, trzeba wygrać z Żydzewem.
Ostatnio edytowany przez: szymonek007, 11 kwietnia 2014, 13:47 [1 raz(y)]
No zobaczymy. Jeżeli tak to może rozwiązać nasze problemy głównie w defensywie bo jest uniwersalny. Jak długi ma to być kontrakt i kiedy finalizacja? Oby przed meczami w grupie mistrzowskiej.
Nie da rady,jak już to od nowego sezonu . Byłaby taka możliwość ale rumuni musieliby by mu wypłacić wszystkie zaległe pieniądze co jest niemożliwe .Teraz będą prawne przepychanki z FIFA w tle.
Nie da rady,jak już to od nowego sezonu . Byłaby taka możliwość ale rumuni musieliby by mu wypłacić wszystkie zaległe pieniądze co jest niemożliwe .Teraz będą prawne przepychanki z FIFA w tle.
Jezeli kontrakt zostanie rozwiazany z winy klubu, to tylko czekac na certyfikat, a pieniadze moga zostac i pewnie tak bedzie w pozniejszym czasie, dzieki temu nie musi czekac na okienko transferowe zeby podpisac umowe z nowym klubem. A o tym czy kontrakt moze zostac rozwiazany zdecyduje FIFA, bo zdaje sie, ze wypowiedzenie kontraktu przez pilkarza nie jest jednoznaczne z rozwiazaniem kontraktu (?).
Przecież nawet jakby podpisali kontrakt dzisiaj to Celebana nie można zgłosić do rozgrywek, więc dopiero od nowego sezonu będzie mógł grać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.