Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/04/2014 21:40
Ntibazonkiza wrócił i Cracovia odżyła. Górnik gra w osłabieniu jest szansa na dobry dla nas wynik. Lebedyński coś tam dziś pokazał w meczu ze Śląskiem, malutkie przebłyski, jak dojdzie do pełni sił może wyglądać to jeszcze lepiej.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 05/04/2014 01:35
Ja Górnikowi źle nie życzę , ale dla nas lepiej byłoby żeby drużyna prowadzona przez Roberta Warzychę załapała się do tej dolnej ósemki bo mamy z nimi jako jedyni z zespołów które walczą jeszcze o awans do górnej ósemki zły bilans bezpośrednich spotkań. A że z Żabolami źle nam się gra niech świadczy ostatni wynik z Zabrza gdzie Pogoń oddała chyba 2 celne strzały na bramkę Kasprzika i dzięki Jakubowi Bąkowi wywiozła ze Śląska tylko remis choć wszyscy czołowi zawodnicy Górnika nie mogli zagrać z powodu kontuzji czy kartek.
Edit pierdziele, bez komentarza oglądam. Normalnie 95 % tego co mówią komentatorzy to o lechii. Teraz o wysokiej frekwencji mówią
Raz udało im się 23 tys zebrac a ci dawali aluzje jakby co mecz tak było ...
Ostatnio edytowany przez: Icar, 5 kwietnia 2014, 16:58 [1 raz(y)]
Jak jest co chwalić to warto to robić. Zagrali fajny mecz, przyszło dużo ludzi, doping, oprawa - dobrze się to oglądało.
Walka o 8semkę w ostatniej kolejce będzie ciekawa - przydałaby się multiliga na telebimie
Akurat Zawisze widzialbym w top8. Fajnie sie ich oglada, na pewno lepiej niz wspomniana Lechie czy Cracovie. Tarasiewicz wykonuje tam kawal dobrej roboty i fajnie by bylo gdyby beniaminka udalo mu sie tak wysoko wprowadzic.
Wisla wprowadza niezly sabotaz. Szkoda, ze nie gralismy z nimi na wiosne. Obowiazkowo trzeba klepnac tego Piasta...
Ale oni jeszcze przed meczem im kadzili i kadzili, nie wychodziło to z gry a raczej z tego balonika pompowanego przez media, co to z lechii nie będzie po zmianie sterów.
A ludzi dużo nie było bo 11 tys jak na nich. A te 23 tys co wspomniałem, to spuszczali się nad tym wynikiem komentatorzy jaki kiedyś w 6 kolejce zrobili raz, tworząc otoczkę do tego, jakby to była u nich norma. A oprawa normalna, nic wyjątkowego a komentatorzy robili z tego niemal oprawę sezonu, niespotykanej na naszych boiskach bo pomachali flagami Dlatego też tego słuchać się nie dało.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 5 kwietnia 2014, 18:21 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.