Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2014 19:18
Problemem Lecha jest presja i oczekiwania.Nie radzą sobie z tym piłkarze i sam Rumak.W Poznaniu przyjmuje się że są wielkim klubem który ograł Manchester i kilka innych znaczących klubów i MP to obowiązek.Porażkę z nami uznali za mega wstyd bo dla nich Pogoń to klubik z ekstraklasy z innej pułki niż oni.Wszystko to podkręcają prezesi mówić o najsilniejszym składzie w lidze etc.
Skład mają mocny,silna ławkę ale szczerze powiem to nie jest skład który bez problemów powinnien zdominować ligę.
Ja z chęcią bym wymienił Dauglasa z Frączczakiem..ciekawe czy Rumak by to kupił..hehehe..
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2014 19:57
Bo lubinianie ciekawymi występami przeplatają te, w których grają ostatnią mizerię. Dziś chyba wszystko co w końcówce miało im wyjść, wyszło, a Miśkiewicz udowodnił tylko, że do Radka nie ma co startować w kategorii najlepszego polskiego bramkarza w lidze
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2014 20:27
Czy ja wiem z tym lechem. Często widzę komentarze u nich o tym, jak to ich zarząd ma węża w kieszeni, nie robią wzmocnień itd
Sam rumak w końcu wybuchł w jednym z programów i w sumie potwierdził ten fakt.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2014 21:35
Chłopaki muszą się postarać wywalczyć 6 punktów w tych 2 ostatnich meczach bo Górnik i Zawisza tracą do Pogoni tylko 1 punkcik a my 1 do Ruchu i 2 do Wisły jeżeli Portowcy zgarną całą pulę to przy odrobinie szczęścia możemy zająć 3 miejsce przed podziałem na grupy.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/03/2014 21:52
o 3 punkty w starciu z wują kręciną będzie meeega trudno. Punkt w ciemno, ale prezent w postaci kompletu punktów z gliwic spowodowałby niemałą euforię przed ost meczem z widzewem, na którym minimum 10-11k i znowu piłkarskie święto w Szczecinie, czego nam wszystkim życzę
Jezli powinie nam sie noga w, ktoryms z meczow, bedzie mozna tu przeczytac:
- Zaczelo sie granie u bukow
- Robak stracil dyspozycje z poczatku rundy, niech idzie sobie do Lecha
- Akahoshi niech spierdala do 3 Bundesligi
Normalka
Edit: Zeby nie bylo, ze tylko podjudzam. Ciekaw jestem tego meczu z Widzewem, bo moze byc tak, ze "Wdowiec" bedzie chcial zagrac troszke innym skladem. To moze byc dobry pomysl... Moze warto dac szanse Walskiemu ? Chociaz w tym meczu.
Ostatnio edytowany przez: tennisfan, 31 marca 2014, 22:00 [2 raz(y)]
Chłopaki muszą się postarać wywalczyć 6 punktów w tych 2 ostatnich meczach bo Górnik i Zawisza tracą do Pogoni tylko 1 punkcik a my 1 do Ruchu i 2 do Wisły jeżeli Portowcy zgarną całą pulę to przy odrobinie szczęścia możemy zająć 3 miejsce przed podziałem na grupy.
I znowu to napalanie... Zobaczymy co będziecie pisać jak to pozostali zdobędą komplety punktów a my nie ugramy nic. Trochę pokory.
No jak to co ?
Jezli powinie nam sie noga w, ktoryms z meczow, bedzie mozna tu przeczytac:
- Zaczelo sie granie u bukow
- Robak stracil dyspozycje z poczatku rundy, niech idzie sobie do Lecha
- Akahoshi niech spierdala do 3 Bundesligi
Normalka
Edit: Zeby nie bylo, ze tylko podjudzam. Ciekaw jestem tego meczu z Widzewem, bo moze byc tak, ze "Wdowiec" bedzie chcial zagrac troszke innym skladem. To moze byc dobry pomysl... Moze warto dac szanse Walskiemu ? Chociaz w tym meczu.
Ja myślę, że wielkich eksperymentów nie będzie trener robił. Jeżeli da mu na przykład zagrać, to najwyżej w końcówce.
Warto zwrócić uwagę na duże zagęszczenie w tabeli na miejscach od 3 (dającego miejsce w europejskich pucharach) do 7 tylko 3 punkty różnicy i to przed podziałem punktów na pół. Zapowiada się ciekawa walka o miejsca na podium i udział w pucharach
Wydaje mi sie, ze paradoksalnie, w grupie mistrzowskiej wcale nie bedzie duzo mocniejszych zespolow
Też na to zwróciłem uwagę. Jedyne zespoły z góry, które coś sensownego grają, to nieco rozbudzony Lech z krótką ławką oraz jadąca na sile drużyny nierówna Legia. Jeżeli utrzymamy nasz poziom gry oraz będziemy grali z pełnym zaangażowaniem to podium jest na wyciągnięcie ręki. Mam nadzieję, że Lechia się do grupy mistrzowskiej nie załapie, bo pod nowym trenerem mogą się rozkręcić i trochę pomieszać - niech awansuje Cracovia, cobyśmy mogli ich epicko w Szczecinie ugościć.
Premie od Azotów za wejście do ósemki 1.2mln, za miejsce w pucharach 3mln. Ergo mają o co grać.
Ładna kasa. Jeden kontakt w Pogoni i można życiowo ustawić się do końca. Nie wiem czy puchary to byłaby dobra rzecz już teraz patrząc chociażby na Piasta. Chociaż Wdowczyk pewnie by nie dopuścił do takiego zjazdu i być może osiągnęlibyśmy w LE nieco więcej a i na lidze i przygotowaniach do niej by się to nie odbiło. Trzeba by jednak przyśpieszyć budowę drużyny, wzmocnić ją zawodnikami doświadczonymi a nie koniecznie młodymi i rokującymi co wypaczyło by nieco przyjętą obecnie politykę.
Trzeba by jednak przyśpieszyć budowę drużyny, wzmocnić ją zawodnikami doświadczonymi a nie koniecznie młodymi i rokującymi co wypaczyło by nieco przyjętą obecnie politykę.
Polityka jest taka, że doświadczonych z nazwiskami ściągają Azoty, a młodych opłaca Pogoń za swoje - moim zdaniem nie ma co się bać awansu do rozgrywek LE.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.