Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/03/2014 15:25
Dużo się jeszcze zmieni, ale warto zwrócić uwagę na jeden aspekt.
Z takimi drużynami jak Legia czy Lech, moim zdaniem lepiej grać na wyjeździe (oczywiście tylko z punktu widzenia tabeli, nie mówię o aspektach kibicowskich).
Dlaczego? Dlatego, że lepiej mieć u siebie słabszych przeciwników, gdyż w takich meczach atut własnego boiska może przeważyć szalę. Z kolei w meczach z Legią, czy Lechem, to na przeciwniku będzie ciążyła gigantyczna presja, którą możemy wykorzystać i sprawić niespodziankę. Przy wyniku 0:0 silniejszy przeciwnik będzie musiał się w końcu bardziej otworzyć...
Może to dość pokrętne, ale... coś w tym jest Każda wygrana to 3 punkty. Wolałbym pewne zwycięstwa u siebie np. z Ruchem, czy Zawiszą, niż bardzo trudne mecze z tymi drużynami na wyjazdach.
No i dodatkowo - w tym sezonie "resetujemy" niechlubne rekordy - do kolekcji brakuje nam jeszcze zwycięstwa przy Łazienkowskiej, prawda?
Dlaczego tak uważasz? Grają jedną z najlepszych piłek w lidze.
Mają w perspektywie mecze u siebie z Widzewem i cienkim Górnikiem i wyjazdy na Podbeskidzie i Koronę. Według mnie spokojnie mają szansę na wskoczenie do 8-mki kosztem Jagiellonii / Zawiszy czy nawet Górnika.
Dla nas to dobry wynik raczej bo jak to się utrzyma to nas nie wyprzedzą a srakovia i tak do 8 nie wejdzie.
Dlaczego tak uważasz? Grają jedną z najlepszych piłek w lidze.
Mają w perspektywie mecze u siebie z Widzewem i cienkim Górnikiem i wyjazdy na Podbeskidzie i Koronę. Według mnie spokojnie mają szansę na wskoczenie do 8-mki kosztem Jagiellonii / Zawiszy czy nawet Górnika.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/03/2014 21:07
Nie chcę panikować, ale jak nie zaczniemy wygrywać to będzie horror na koncówkę rundy. Ciągle liczymy ile przewagi. Z każdą kolejką ona spada. Niedawno było bezpieczne, magiczne 8 "oczek" ...
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Nie chcę panikować, ale jak nie zaczniemy wygrywać to będzie horror na koncówkę rundy. Ciągle liczymy ile przewagi. Z każdą kolejką ona spada. Niedawno było bezpieczne, magiczne 8 "oczek" ...
Spokojnie,damy radę Jestem dziwnie spokojna ,że z Wdowcem jako trenerem, (mam pełne zaufanie do niego ) nie zmarnujemy tego, co do tej pory osiągneliśmy i wejdziemy do tej 8 jeszcze przed ostatnią kolejką.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Spokojnie,damy radę Jestem dziwnie spokojna ,że z Wdowcem jako trenerem, (mam pełne zaufanie do niego ) nie zmarnujemy tego, co do tej pory osiągneliśmy i wejdziemy do tej 8 jeszcze przed ostatnią kolejką.
Hmmm... Ja tez ufam Wdowczykowi, ale jakos dziwnym trafem wyjatkowa bronia go kobiety
Chociaz to moze przypadek
Ostatnio edytowany przez: tennisfan, 17 marca 2014, 23:40 [2 raz(y)]
[cytat=pablo8511]Nie chcę panikować, ale jak nie zaczniemy wygrywać to będzie horror na koncówkę rundy. Ciągle liczymy ile przewagi. Z każdą kolejką ona spada. Niedawno było bezpieczne, magiczne 8 "oczek" ...
Hmmm... Ja tez ufam Wdowczykowi, ale jakos dziwnym trafem wyjatkowa bronia go kobiety
Chociaz to moze przypadek Edit : Post do skasowania
Ostatnio edytowany przez: paula22szczecinpogoniara, 18 marca 2014, 21:44 [3 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/03/2014 16:14
Oj tam uważam poprostu , jak chyba wiekszość z nas na tym forum, że to dobry fachowiec ,zresztą potwierdzają to nasze wyniki Dlatego uda się osiągnąć cel ,pozatym zawsze trzeba wierzyć w swoich
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/03/2014 16:30
A ja sie martwie. Co prawda wynik pokazuje niby co innego ale uwazam ze lepszy mecz z Amika graliśmy w Poznaniu. A od meczu z nimi u siebie gramy słabo, wydawało mi się, że mamy grać piłką,
a ostatnio to nie wychodzi. Zamiast progresu jest regres.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/03/2014 16:58
Mimo wszystko z PBB i Cracovią powinniśmy mieć te 4 punkty więcej, ale Bąk nie potrafił wykończyć stuprocentowych sytuacji. Centymetry przy strzale Kuna i z Zabrza też mogliśmy wracać z pełną pulą. Gramy średnio, ale nie przegrywamy, a do zwycięstw brakuje trochę szczęścia. Oby teraz było po naszej stronie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.