Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 15/03/2014 17:23
Lechia - Widzew 2:0. Po dość nudnawym meczu Lechia dopisuje sobie 3pkt co tak naprawdę nic jej nie daje, bo nadal są w grupie spadkowej. Mecz bez większego znaczenia dla nas aczkolwiek lepsza byłaby tu wygrana Widzewa. Teraz wygrać w Zabrzu i mieć 5pkt przewagi nad strefą spadkową.
Tyle dała Lechii wygrana, że zbliżyła się do ósmego miejsca na dwa punkty.
Coś źle musiałeś skalkulować. Po remisie w Zabrzu mamy teraz 5 punktów przewagi nad Lechią, czyli strefą spadkową.
Cóż... olali sprawę i myśleli, ze na chodzonego dowiozą, a tu jeden człowiek ich zgasił. Bramka kolejki moim zdaniem Stilicia, a to co miał Drewnoszwili to .... nie da się wygrywać nie wykorzystując takich patelni.
Mega "beka" ze stołecznego klubu.Grając przeciw 10-tce Wisły traci dwa gole i remisuje.Mam nadzieje że nie zdobędą MP bo jak widzę i słyszę pchanie tego klubu i komentatorów na Polsacie jakby to drużyna narodowa grała z jakimś przeciwnikiem to aż trudno się dziwić że są tak nielubianym klubem.
90% komentarza poświęconego Legii i jej zawodnikom.Oni nawet się nie kryją ze swoimi sympatiami.Pełna żenada
Ja zadowolony jestem, że Legia nie wygrała. Rozgrywki będą ciekawsze. Stilic zaliczył i ładną asystę i piękną bramkę. Jakby po tej kolejce był podział punktów na pół to Legia miałaby tylko 2 lub 3 punkty przewagi nad drugą drużyną
A nad Nami tylko 6. Także jest o co walczyć w kolejnych meczach bo po podzile punktów może okazać się, że do miejsca pucharowego brakuje nam 2-3 pkt. O walce o mistrza nie wspominam ale wszystko się zdarzyć może
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 16/03/2014 17:51
Ciekawe ile Zagłębie dało za Piecha i ile u nich kasuje. Przyznam, że z Robakiem mogliby stworzyć niezły duet (od razu podkreślam, że jest to życzenie ala menago z FM'a, po prostu myśli przelewam na słowa). On chyba też tam w Turcji coś pokopał jeśli dobrze pamiętam. Co do Legii to może i skubną znów mistrza, ale o LM to z taką grą mogą pomarzyć, nie wspominając już o rywalizacji w LE.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 16/03/2014 19:22
Jak widać nie ma co demonizować Ruchu o czym wcześniej pisałem. Mecz sie jeszcze nie skończył ale za wysokie statystyki to były jak na taką drużynę. Gdyby dziś wygrali to w Szczecinie polegliby na pewno. Teraz Pogon ma tylko 70% szans na wygraną
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 16/03/2014 20:04
No i Ruch zatrzymany - już nie będzie tej pewności, nie będzie tego rozpędu w meczu z nami. Będzie siedzieć im w głowach ta porażka i pytanie czy wrócą na zwycięską ścieżkę czy to już był ich max.
Legia w pierwszej połowie w końcu pokazała inną jakość niż za czasów Urbana. Był błyskawiczny doskok i odbiór piłki, było dobre tempo w ofensywie, wyjście na pozycję, praktycznie non stop gra z pierwszej piłki. Przyniosło to sporo sytuacji i szkoda, że udało się wykorzystać tylko dwie. Druga połowa niestety pokazała stare obliczę legionistów i wynik się odwrócił. Mimo wszystko widać przesłanki do optymizmu, jako że my szansę na mistrza mamy iluzoryczne - liczę, że Legia rozwali wszystkich do końca i dopiszę kolejnego majstra do kolekcji.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 16/03/2014 20:18
No niesamowita ta liga jest. Tylko szlag człowieka trafia jak się policzy te wszystkie głupio potracone przez nas punkty, gdy wygrane były na wyciągnięcie ręki, przeciwnikowi wyszedł strzał życia etc. i gdzie byśmy byli...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 16/03/2014 21:29
Nie wiem czy zauważyliście, może mi się tylko wydaje, ale wszyscy zawsze mówią, że mamy dobre terminarze, a wcale tak nie jest, możemy dostawać słabe drużyny które nie wygrały 4 meczów z rzędu i w końcu muszą wygrać ten 5 i akurat pada na nas, albo teraz taki Ruch wygrywając mecz pewnie by poległ w Szczecinie bo coś za dużo tych wygranych, a tak porażka odwróci wzrok niektórych od nich i można sobie u nas wygrać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.