Cieszy Ci się morda... W sumie nie wiem czemu Legia dostała 2,7 mln za Furmana to raz. Dwa - Legia jako pierwszy klub w Polsce ma budżet powyżej 100 milionów złotych(106 dokładnie) i jest to planowany budżet bez ewentualnych dochodów ze sprzedaży zawodników czy dodatkowej kasy za europejskie puchary - co budzi podziw. Trzy to trochę groteskowy transfer, bo mówili, że Pajszą jest dla nich za słaby, a tu proszę.... Czwarta oferta leci heh. Transfer ten pokazuje, że ich rzekoma siatka scouting'u raczej nie istnieje, albo nie działa tak jak należy.
Co do samego Grosika - bez kitu napaliłem się na taki transfer i lekko rozgoryczony jestem jego brakiem w naszej kadrze, ale no właśnie. Trzeba wrócić na ziemie... z bańką euro wyłożoną na stole przez francuzów nikt w Polsce nie mógłby konkurować. Powodzenia Grosik u żabojadów.
My jesteśmy w o tyle dobrej sytuacji, że Wdowczyk ma pełen skład od początku zgrupowania i bardzo się z tego cieszę. Grosik byłby jakimś dodatkiem do tego co mamy, ale nie zapominajmy, że ściągnęliśmy Małeckiego - kto by jakiś czas temu wierzył w taki transfer
PS. Ciekawy transfer w Kielcach poczynili - ten kazach czuje może w naszej lidze pokazać pełnie swoich możliwości.
Decyzją Wojewody Pomorskiego na nabliższym meczu w ramach rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy organizowanym przez Klub Lechia Gdańsk zostały zamknięte dla publiczności poszczególne sektory. Wykaz poniżej.
Na mecz z Pogonią Szczecin Wojewoda Pomorski zamknął sektory:
- Trybuny Zielonej: U, V, W, X, 21, 22, 23 i 24.
- Trybuny żółtej: M, N, O, P, Q, R, S, T, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 i 20. Za wyjątkiem miejsc dla osób niepełnosprawnych poruszających się na wózkach inwalidzkich oraz ich opiekunów.
- Trybuny niebieskiej: I, J, K, L, 7, 8, 9 i 10.
W związku z tym dystrybucja karnetów zostaje wyłączona do dnia 15 lutego włącznie.
Klub Lechia Gdańsk od decyzji Wojewody Pomorskiego będzie się odwoływał.
ja pierdolę! Człowiek specjalnie mimo choroby zostaje na tydzień dłużej w robocie na emigracji, żeby tylko mieć możliwość pojechać na pierwszy wyjazd ukochanego klubu, bookuje bilety, wydaje hajs, żeby jedna kurwa z drugą stadion zamknęły. Skandal jak sam skurwysyn z tą samowolką zamykania stadionów!
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/01/2014 18:54
Można powiedzieć, że wojewódzki chuj ładnie przywitał nowego właściciela lechii, zamykając mu stadion. Na dzień dobry straty już. Tu jest Polska, takie realia. A co do reszty to nie warto komentować bo same przekleństwa się cisną na klawe.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/02/2014 12:47
Dobrze, że z Lechią gramy pierwszy mecz, bo przeciwnik się wzmacnia i z czasem mogą stanowić bardzo mocną ekipę. Oczywiście to nie jest powiedziane, ale zawodników ściągają naprawdę ciekawych. Widać, że jest tam duże ciśnienie na sukces. Na początku jednak przy takiej ilości zmian nie wróżę im niczego dobrego.
Czyżby doszło do niespodziewanego wzmocnienia Lecha? Do Kolejorza może trafić Grzegorz Rasiak (35 l.), który bardzo dobrze radzi sobie w Warcie.
– Mam tak skonstruowany kontrakt, że mogę odejść do innego poznańskiego klubu, grającego w Ekstraklasie. Zacząłem karierę w Poznaniu i tutaj chce ją zakończyć – mówił były napastnik londyńskiego Tottenhamu.
To będzie "hit" transferowy
Komisja Dyscyplinarna PZPN ukarała dzisiaj za korupcję w Lechu Poznań ikonę tego klubu Piotra Reissa. Orzeczono karę dwóch lat dyskwalifikacji w zawieszeniu na trzy lata. Dodatkowo były piłkarz zapłaci 35 tys. zł grzywny.
Ciekawi mnie dlaczego dopiero teraz , znany Reksio został ukarany, gdy jest na piłkarskiej emeryturze. I dlaczego w zawieszeniu.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Czyżby doszło do niespodziewanego wzmocnienia Lecha? Do Kolejorza może trafić Grzegorz Rasiak (35 l.), który bardzo dobrze radzi sobie w Warcie.
– Mam tak skonstruowany kontrakt, że mogę odejść do innego poznańskiego klubu, grającego w Ekstraklasie. Zacząłem karierę w Poznaniu i tutaj chce ją zakończyć – mówił były napastnik londyńskiego Tottenhamu.
Komisja Dyscyplinarna PZPN ukarała dzisiaj za korupcję w Lechu Poznań ikonę tego klubu Piotra Reissa. Orzeczono karę dwóch lat dyskwalifikacji w zawieszeniu na trzy lata. Dodatkowo były piłkarz zapłaci 35 tys. zł grzywny.
Ciekawi mnie dlaczego dopiero teraz , znany Reksio został ukarany, gdy jest na piłkarskiej emeryturze. I dlaczego w zawieszeniu.
Pewnie dlatego, ze kazda sprawa ma wlasciwe dla siebie tempo jej rozwiazania i watpie zeby jakis prawnik przejmowal sie tym czy pilkarz jeszcze bedzie gral czy tez nie. 35 tys. bedzie sie zgadzac i zapewne to bylo najwazniejsze.
Ostatnio coraz glosniej mowi sie o dobraniu sie do tylka Cracovii i Belchatowa. Chyba nie byloby lepszej decyzji dla polskiej pilki niz zdegradowanie tych tworow o 2 poziomy nizej, ale niestety po amnestii to nie wchodiz w gre
a jednak nie.. Kuba Staszkiewicz @QbaStaszkiewicz 38 min
Filip Mladenović nie będzie piłkarzem Lechii Gdańsk. Klub nadal poszukuje lewego obrońcy
Jeśli to prawda, co tam mówią. To menedżer tego piłkarza nieładnie się zachował. Wszystko już było ustalone, testy medyczne przeszedł i mieli tylko podpis złożyć, gdzie nagle ten sobie nowe warunki wymyślił chwile przed złożeniem podpisu Nie dziwię się, że po tym numerze go odpalili. Niepoważny człowiek. No cóż dobrze dla nas, źle dla nich.
Pewnie dlatego, ze kazda sprawa ma wlasciwe dla siebie tempo jej rozwiazania i watpie zeby jakis prawnik przejmowal sie tym czy pilkarz jeszcze bedzie gral czy tez nie. 35 tys. bedzie sie zgadzac i zapewne to bylo najwazniejsze.
Ostatnio coraz glosniej mowi sie o dobraniu sie do tylka Cracovii i Belchatowa. Chyba nie byloby lepszej decyzji dla polskiej pilki niz zdegradowanie tych tworow o 2 poziomy nizej, ale niestety po amnestii to nie wchodiz w gre
Właśnie a reksio dostał coś za te odpalanie racy na stadionie.. ? Czy to nie kibol bandyta i jego za to nie ukarają ?
Właśnie a reksio dostał coś za te odpalanie racy na stadionie.. ? Czy to nie kibol bandyta i jego za to nie ukarają ?
Wyraził skruchę i przyznał, że nie wiedział, że łamie prawo i odstąpiono od wymierzenia kary.
To było wiadome kurwa że się wymiga pyra zasrana.. Jak kibol odpali a nie wiedział że łamie prawo i wyrazi skurchę to odstąpią? Nie bo to jest Polskie prawo są równi i równiejsi..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.