Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/12/2013 22:31
Pyry mają Wisłę u siebie i Zawisze wyjazd. Jeśli nie damy ciała w tych dwóch ostatnich meczach to możemy nawet wrócić na rewelacyjne 4 miejsce Ostatnimi wpadkami przegraliśmy jedynie walkę o podium.
Pyry mają Wisłę u siebie i Zawisze wyjazd. Jeśli nie damy ciała w tych dwóch ostatnich meczach to możemy nawet wrócić na rewelacyjne 4 miejsce Ostatnimi wpadkami przegraliśmy jedynie walkę o podium.
przy dobrym układzie i naszych 6 punktach nawet i mozemy byc na miejscu 3,Lech ogrywa Wisłę,my Jage, Lech remisuje bądz przegrywa w Bydgoszczy my wygrywamy i mamy 3 a co
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
przy dobrym układzie i naszych 6 punktach nawet i mozemy byc na miejscu 3,Lech ogrywa Wisłę,my Jage, Lech remisuje bądz przegrywa w Bydgoszczy my wygrywamy i mamy 3 a co
Mnie też taka myśl przemknela przez głowę ale to tylko czysta matematyka więc myślę że najbardziej realne dla nas będą miejsca 4-6
Juz widze nasza wygrana na Wiśle... no ale nic, kij ma dwa końce i przy fatalnym ułożeniu sie wyników możemy jeszcze wypasc poza pierwsza 8 (myle sie?)
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/12/2013 23:31
Już się zaczynają wyliczenia statystów heh, a prawda jest taka, że rękawami oddychają i nie ma mocnych na brak kondycji, a to jeszcze nie połowa hehe... Tu cała drużyna musi biegać, 2 odpuści i wszyscy udupieni. Może 1-2 czy nawet 5 meczy da radę tak wybiegać za kogoś ale nie cały sezon. Do tego kadry naszych drużyn z eklapy w porównaniu do tych z zachodu są A. o wiele mniejsze B. o wiele mniej wartościowe dlatego takie wyniki pod koniec rundy, to będzie norma w pierwszych 2-3 sezonach po reformie. Myślę, że po tych 2-3 latach wyklaruje się kilka drużyn które na stałe powiększą przewagę nad resztą dlatego tak ważny jest początek...
http://ekstraklasa.tv/wideo,172/gol-petasz-85,522671,v
stopa wciąż ułożona
Ja w dalszym ciągu uważam, że jego kariera mogła potoczyć się o wiele lepiej. Bo potencjał ma spory. Btw czy ktoś mógłby mi jak krowie na rowie jasno wytłumaczyć jak to się dzieje, że Wisła na własnym obiekcie w ogóle nie traci bramek? Czy jest jakakolwiek nadzieja, że przelamiemy ich defensywę?
stopa wciąż ułożona
Ja w dalszym ciągu uważam, że jego kariera mogła potoczyć się o wiele lepiej. Bo potencjał ma spory. Btw czy ktoś mógłby mi jak krowie na rowie jasno wytłumaczyć jak to się dzieje, że Wisła na własnym obiekcie w ogóle nie traci bramek? Czy jest jakakolwiek nadzieja, że przelamiemy ich defensywę?
Nasza liga jest tak nieprzewidywalna że nawet jak wygramy tam 0 : 10 to się nie zdziwię.
stopa wciąż ułożona
Każda seria się kończy prędzej czy później. Dlatego jestem spokojny że w Krakowie coś ustrzelimy.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 05/12/2013 23:34
Ja nie potrafię odnaleźć pozytywu punktu po straconej bramce w 89 minucie. Ale odnajduje jedynie pozytyw w czerwonej kartce dla Donalda Djousse. Poprawilem sobie humor dzisiaj rano jak sobie to obejrzałem + reakcja komentatorów
Ja nie potrafię odnaleźć pozytywu punktu po straconej bramce w 89 minucie. Ale odnajduje jedynie pozytyw w czerwonej kartce dla Donalda Djousse. Poprawilem sobie humor dzisiaj rano jak sobie to obejrzałem + reakcja komentatorów
Wstyd, ze taki ktos biega z 10 na plecach. Zamiast nazwiska powinien miec nadrukowane "debil" na koszulce, bo niczym innym w tym sezonie sie nie wyroznil.
Wstyd, ze taki ktos biega z 10 na plecach. Zamiast nazwiska powinien miec nadrukowane "debil" na koszulce, bo niczym innym w tym sezonie sie nie wyroznil.
Może gdyby po prostu miał napisane "Donald" to byłoby wszystko jasne Bez niepotrzebnych epitetów
Na papierze to Zawisza i Srkaovia powinny wygrać. I w razie przegranej nasze (tfu tfu tfu) , lądujemy na 7 miejscu i mamy przerypane na ostatni mecz. Ruch nawet jakby wygrał i zremisował pkt z nami, to ma gorszy na szczęście bilans bramkowy. W najgorszym razie o 8 miejsce będziemy bić się z Wisłą przed przerwą.
Wygrana z Jagą jutro powinna nam dać 7 miejsce pewne w najgorszej opcji (Czyli przegrana z Wisłą i wygrana konkurencji).
PS Tak wiem, że to jeszcze nie koniec. Ale utrzymanie się w pierwszej "8" na czas przerwy, gwarantuje nam więcej kasy na transfery od Azotów i ogólnie lepszą atmosferę w drużynie i wokół niej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.