Natomiast jesli idzie o Gornika, to ich nowym trenerem ma zostac Wieczorek, ktory ostatnio zaslynal tylko tym, ze spuscil z ligi dwie druzyny w jednym sezonie. ja tam im rewelacji nie wroze i tez jakos szczegolnie tej ekipy mi nie zal.
w sumie to nie wiadomo co lepsze bo gdyby wygrala któraś z tych 2 drużyn to jest szansa w poniedzialek na miejsce 3 ale z drugiej strony az strach oczekiwać czegoś po Łodzi i w sumie jeszcze bardzo dużo grania przed nami i chyba niema co az tak sie podpalac juz teraz..Pierwsza 8 najwazniejsza a tymczasem w Zabrzu Górnik przegrywa juz tylko 1:2
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/11/2013 22:51
Patrząc na terminarz myślę, że to dobry wynik. Górnik ma teraz taki dobry terminarz, że powinien wygrać wszystkie mecze do końca. Myślę więc, że powinnismy zająć 3 miejsce na zimę przed Wisła, bądź przed Legią która nie gra niczego wielkiego.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/11/2013 23:32
Remis Zawiszy z Jagiellonią jest dla nas idealny, dobrze się ułożyło. W starciu Górnika z Wisłą wynik w zasadzie był dla nas obojętny, gdyż zakładając wygraną z Zagłębiem albo byśmy się z nimi zrównali punktowo, albo przeskoczyli jedną z nich. Moim zdaniem w tym przypadku lepiej mieć kogoś za sobą.
Co do reszty kolejki to moim zdaniem optymalnie by dla nas było w przypadku:
Piast : Cracovia - x2
Podbeskidzie : Lechia - 1
Lech : Ruch - x
Śląsk : Korona - x
Widzew : Legia - 1x2 w zależności od punktu patrzenia
To prawie na pewno był Puchar Ligi. Zdaje się, że wtedy był podział na tym etapie na grupy i dzięki temu zwycięstwu zajęliśmy pierwsze miejsce w swojej grupie (przed Legią). Kojarzy mi się też, że Trałka wówczas jakoś nadzwyczajnie dobrze zagrał dla nas.
Ze strony kibicowskiej pamiętam, że był całkiem fajny doping z naszej strony w drugiej połowie (bodajże jakieś 300-400 osób na dawnej Żylecie).
Edit: jednak Puchar Polski
Legia Warszawa 1-3 Pogoń Szczecin 5 grudnia 2004 r., 15:00 (6000)
Marek Saganowski 61 (k) - Grzegorz Matlak 63, Paweł Magdoń 67, 80
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 9 listopada 2013, 02:33 [1 raz(y)]
Remis Zawiszy z Jagiellonią jest dla nas idealny, dobrze się ułożyło. W starciu Górnika z Wisłą wynik w zasadzie był dla nas obojętny, gdyż zakładając wygraną z Zagłębiem albo byśmy się z nimi zrównali punktowo, albo przeskoczyli jedną z nich. Moim zdaniem w tym przypadku lepiej mieć kogoś za sobą.
Co do reszty kolejki to moim zdaniem optymalnie by dla nas było w przypadku:
Piast : Cracovia - x2
Podbeskidzie : Lechia - 1
Lech : Ruch - x
Śląsk : Korona - x
Widzew : Legia - 1x2 w zależności od punktu patrzenia
Dobry wynik w Gliwicach.Pilarz wybronił Cracovii remis.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/11/2013 17:31
a w Gliwicach niezła beka Piast do 89 minuty prowadził z Cracovią 1:0, ta strzeliła kontrowersyjna bramke na 1:1 ,bo niewiadomo czy plka przekroczyła linie, choć mi się osobiście wydaje, że chyba był gol aczkolwiek komentatorzy mowili ,że nie tak czy inaczej w 94 minucie Piast dostał karnego ,którego obronił Pilarz...Chyba jednak remis to dla nas dobry wynik
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/11/2013 20:26
Mecz życia to może nie, ale wyciągnął kilka piłeczek. Co nie zmienia faktu, że uratował Wisłe
ahahaha jaka ta nasza ekstraklasa jest śmieszna Nie wierze w to...
Lech jak narazie wygrywa, po golu Teodoryczka który włączył tryb "slow motion"
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/11/2013 22:13
75 min. Lech - Ruch 2:2
Generalnie wyniki w tej kolejce pod Pogoń. Oczywiście pod warunkiem że w Poniedziałek wygramy z miedziowymi
W przypadku wygranej będziemy mieli 9 pkt przewagi na Zawszą
No i Węgier na 3:2. Kurwa
I 4:2 Classen
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 9 listopada 2013, 22:23 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.