Dokładnie. Wzrasta powoli także determinacja na razie najsłabszych drużyn walczących o utrzymanie. I nagle okazuję się, że przedostatni Widzew jest lepszy na boisku od drużyny z czołówki Pogoni, a ostatnie Podbeskidzie także od walczącej o czołowe lokaty Wisły. Taka już jest ta nasza ekstraklasa
Z glowami macie wrzystko wporzadku?wezcie sie za dopingowanie i za wyjazdu a nie sie podniecacie i napinacie.nawet gdybysmy zdobyli mistrzostwo to byscie pierdolili ze nie grali tak jak powinni ten sezon dla nas jest bardzo dobry i tego sie trzymajmu.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/11/2013 20:14
Heh co prawda wynik z Pucharu Polski ale warto odnotować . Miedź Legnica - Lech Poznań 2:0. Pyrki odpadły z PP już w 1/8 finału.
Aż przyjemnie się czyta komentarze kibiców na profilu Pyrek Teodorczyk powinien się cieszyć, że dostał powołanie do reprezentacji przed tym meczem ^^
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/11/2013 22:06
Legia idzie w zaparte. Z 90 druzyn grajacych w europejskich pucharach tylko oni nie zdobyli ani punktu ani gola. Zycze wydluzenia passy, przynajmniej polska druzyna zapisze sie w historii.
Legia idzie w zaparte. Z 90 druzyn grajacych w europejskich pucharach tylko oni nie zdobyli ani punktu ani gola. Zycze wydluzenia passy, przynajmniej polska druzyna zapisze sie w historii.
Już Amica kiedyś się zapisała, przegrywając wszystkie mecze i to grubo, po 4, po 5 do zera
Już Amica kiedyś się zapisała, przegrywając wszystkie mecze i to grubo, po 4, po 5 do zera
Ale to byl jeszcze puchar UEFA, teraz tworza nowy rozdzial
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/11/2013 23:58
Nie ma z czego pokpiwać. Obrazuje tylko dobitnie stan beznadziejności naszej kopanej. Turcy zagrali sobie na stojąco, oddali jeden celny stzrał, strzelili dwa gole stosując o ironio nasza ukochana rodzima taktykę czyli kontre i pierdząco sobie wyjechali z trzema punktami.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Nie ma z czego pokpiwać. Obrazuje tylko dobitnie stan beznadziejności naszej kopanej. Turcy zagrali sobie na stojąco, oddali jeden celny stzrał, strzelili dwa gole stosując o ironio nasza ukochana rodzima taktykę czyli kontre i pierdząco sobie wyjechali z trzema punktami.
Jak dla mnie to juz jest calkiem zabawne. Tyle bylo tych opinii o najsilniejszym MP od lat, ze sam w to uwierzylem. Jak jest kazdy widzi, mam nadzieje, ze wywieziemy chociaz punkt z Lazienkowskiej. Kluczem bedzie odpowiednie nastawienie, jak widac Legionisci swoje mecze przegrywaja juz w szatni, ale tylko w pucharach. Poki w Legii trenerem jest Urban a w Lechu Rumak to sa to ekipy spokojnie do oklepania, tyle ze trzeba wychodzic z podniesiona glowa a nie czekac na najnizszy wymiar kary, tak jak ostatnio to zrobilo Zaglebie.
Jak dla mnie to juz jest calkiem zabawne. Tyle bylo tych opinii o najsilniejszym MP od lat, ze sam w to uwierzylem. Jak jest kazdy widzi, mam nadzieje, ze wywieziemy chociaz punkt z Lazienkowskiej. Kluczem bedzie odpowiednie nastawienie, jak widac Legionisci swoje mecze przegrywaja juz w szatni, ale tylko w pucharach. Poki w Legii trenerem jest Urban a w Lechu Rumak to sa to ekipy spokojnie do oklepania, tyle ze trzeba wychodzic z podniesiona glowa a nie czekac na najnizszy wymiar kary, tak jak ostatnio to zrobilo Zaglebie.
oby przynajmniej ten remis sie sprawdził,byłby to dla nas super wynik ale zważywszy jak nam idzie z Legią to trzeba sie wszystkiego spodziewać niestety ale serce kibica dokońca będzie zawsze wierzyło w swoją drużyne choćby nawet wiedziało ,że będzie mega ciężko..
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
A dla mnie to nie jest zabawne, bo juz dawno straciłem wiarę w polska kopana zarówno na niwie reprezentacyjnej jak i klubowej, a takie a nie inne wyniki powoduje że człowiek z wiekiem mimo żę przyzwyczajony i w zasadzie obojętny i zaczyna zwisać mu juz śledzenie tego wszystkiego... Oczyma wyobraźni widze sobie mistrza Polski w LM, kimkolwiek by on nie był - sodoma i gomora by sie działą na boisku. Co do meczu z Legią - cała nadzieja we Wdowczyku oby odpowiednio ich nastawił mentalnie i ustawi taktycznie i...w nas kibicach by wywrzeć presje, bo od lat te mecze były meczami przyjaźni nie tylko na trybunach ale i na boisku. A tak przynajmniej to wyglądało, ze piłkarzom sie udzielało, bo przecież jaki by nie był wynik wszyscy beda zadowoleni. A teraz ciach - skończyło sie Bo bede szczery - totalnie wkurwia mnie fakt ze jakiś Zawisza leje jak chce Legie a my od lat bęcki. W zasadzie od kiedy sam świadomie interesuje sie piłka i zacząłęm miec jakies o niej pojescie i świadomosc tego jak to wszystko wygląda pamietam tylko jedno zwycięstwo w 98 roku. Pokażcie mi druga druzyne z ktora relatywnie tak czesto sie spotykaliśmy i mamy tak chujowy bilans? Do niedawna taką druzyna był Górnik, na szczescie tu troche sie zmieniło.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/11/2013 16:26
Ojjoj o wygraną w Zabrzu ciężko było... Nie tak dawno temu to było ale aż ciarki przechodzą jak sobie przypomnę 3;1 po rajdzie Hrymowicza tak jak piszesz kolego, nigdy nie byłem w Warszawie na wygranym meczu przez Pogoń i kiedy to ma się zmienić jak nie teraz? Jeżeli z Legią nie przegramy przed meczem w szatni, to moim zdaniem przy sporej dawce zaangażowania i ambicji jesteśmy w stanie pokusić się o pozytywny wynik
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A dla mnie to nie jest zabawne, bo juz dawno straciłem wiarę w polska kopana zarówno na niwie reprezentacyjnej jak i klubowej, a takie a nie inne wyniki powoduje że człowiek z wiekiem mimo żę przyzwyczajony i w zasadzie obojętny i zaczyna zwisać mu juz śledzenie tego wszystkiego... Oczyma wyobraźni widze sobie mistrza Polski w LM, kimkolwiek by on nie był - sodoma i gomora by sie działą na boisku. Co do meczu z Legią - cała nadzieja we Wdowczyku oby odpowiednio ich nastawił mentalnie i ustawi taktycznie i...w nas kibicach by wywrzeć presje, bo od lat te mecze były meczami przyjaźni nie tylko na trybunach ale i na boisku. A tak przynajmniej to wyglądało, ze piłkarzom sie udzielało, bo przecież jaki by nie był wynik wszyscy beda zadowoleni. A teraz ciach - skończyło sie Bo bede szczery - totalnie wkurwia mnie fakt ze jakiś Zawisza leje jak chce Legie a my od lat bęcki. W zasadzie od kiedy sam świadomie interesuje sie piłka i zacząłęm miec jakies o niej pojescie i świadomosc tego jak to wszystko wygląda pamietam tylko jedno zwycięstwo w 98 roku. Pokażcie mi druga druzyne z ktora relatywnie tak czesto sie spotykaliśmy i mamy tak chujowy bilans? Do niedawna taką druzyna był Górnik, na szczescie tu troche sie zmieniło.
W PP wygralismy po meczu zycia Magdonia i 2 bramkach przez niego strzelonych.
Ten sezon jest zabawny, o ile jeszcze poprzednio Lech czy Legia dawaly rade i nawet na wiosne cos tam probowaly grac o tyle w tym przypadku widmo eurowpierdolu bylo/jest oczywiste do momentu kiedy na lawce bedzie siedzial tam Urban, ale to na szczescie nie nasz problem, bo imo to jest trener duzo slabszy od Wdowczyka czy Skorzy, a zdobyty tytul MP nic tu nie zmienia, bo stawka byla beznadziejnie slaba, a i Legia z takim skladem to powinna wygrac ta lige z drastyczna przewaga.
Na wyjezdzie z tego pamietam 2 bramki dal Magdon a trzecia (strzelona w pierwszej kolejnosci na 1:1) dal Grzesiu Matlak. Co ciekawe u siebie w peirwszym meczu klepnelismy ich tez 2 albo 3:0 i wtedy strzelal Grzelak. To byl sezon kiedy w PP testowana byla faza grupowa. Pamietna bramke dal tez Matlak w meczu ze Switem kiedy z polowy boiska z rzutu wolnego pokonal bramkarza rywali. W ogole to ciekawe mecze tam byly. Chwilowo przebudzil sie Terlecki no i Krzysiu Pilarz z karnego strzelil w tym samym meczu z Mazowszem.
Na wyjezdzie z tego pamietam 2 bramki dal Magdon a trzecia (strzelona w pierwszej kolejnosci na 1:1) dal Grzesiu Matlak. Co ciekawe u siebie w peirwszym meczu klepnelismy ich tez 2 albo 3:0 i wtedy strzelal Grzelak. To byl sezon kiedy w PP testowana byla faza grupowa. Pamietna bramke dal tez Matlak w meczu ze Switem kiedy z polowy boiska z rzutu wolnego pokonal bramkarza rywali. W ogole to ciekawe mecze tam byly. Chwilowo przebudzil sie Terlecki no i Krzysiu Pilarz z karnego strzelil w tym samym meczu z Mazowszem.
Faktycznie cos takiego miało miejsce Mimo to nie zmienia zbytnio postaci rzeczy ale dzieki za przypomnienie. A to czasem nie był puchar ligi a nie PP?
Co do Górnika, cos czuje ze to kwestia czasu kiedy zaczną sie sypać. Mi ich jakoś specjalnie żal nie będzie (generalnie mam jakąs awersje do wszystkich druzyn z górnego śląska, a do Górnika, GKS-u szczególnie). Juz ostatnie wyniki chocby ze Slaskiem to siła woli osiągali
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.