Do 16 widze jest to potwierdzone, ale nie wiem kiedy szykowac sie na te listopadowe mecze, mam cos do zaplanowania prywatnego, i wypadaloby mi wiedziec jak najwiecej, wiec pytam, moze ktos pamieta z jakim wyprzedzeniam, i czy bez baboli podaja te dane .
Wiadomo cos moze kiedy zawcześniejyzje ekstraklasy z telewizja, na rozstawienie meczy z kolejki 17tej ?
Do 16 widze jest to potwierdzone, ale nie wiem kiedy szykowac sie na te listopadowe mecze, mam cos do zaplanowania prywatnego, i wypadaloby mi wiedziec jak najwiecej, wiec pytam, moze ktos pamieta z jakim wyprzedzeniam, i czy bez baboli podaja te dane .
Tu chyba nie ma jakiejś zasady. Ostatnio podali na jakiś miesiąc do przodu plan meczy jak nigdy wcześniej, a teraz cisza. Też chciałbym wiedzieć na miesiąc do przodu kiedy będą mecze Pogoni, żeby dobrze poplanować choćby w pracy...
Zdarzało się, że zmieniali podane już wczesniej terminy.
Widzew gra dramatycznie. Gramy z nimi wyjazd 2 listopada, jeśli tam nie wygramy to uznam to za jedną z największych porażek w tej rundzie.
Widzew zdecydowanie na spadek. Nie widać tam żadnej nadziei, bo nie ma kto tam grać. Zresztą defensywa to dramat. Gdyby nie ten Visnakovs na początku sezonu, to mieliby 5 punktów a nie 11. Dodatkowo zakaz transferów i absolutny brak hajsu.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 25/10/2013 22:32
Górnik znowu wygrywa.Swoją rolę niestety odegrał Pskit który sędziował beznadziejnie.Pod koniec nieżle się zagotowało i prawie doszło do ogólnej bijatyki.Wejscie Alexisa w Nakoulmę-to coś za co powinno się dyskwalfikowac na całą rundę.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 25 października 2013, 22:49 [1 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 26/10/2013 01:29
Górnik sie okrutnie ślizga, z racji że nie lubię generalnie śląskich drużyn także cała nadzieja w Legii aby nie wyślizgali mistrzostwa. Pierwszego dla tego regionu( okrutnie za komuny forowanego, pół ligi to właśnie drużyny z górnego slunska) po transformacji. Nawałka cudotworca ostatnio to punkty gromadzi z rozpędu na skrzydłach euforii, a;e na dłuższą metę owe skrzydła jak to bywa okażą sie tymi Ikarowymi.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 26/10/2013 09:50
Ale tracą na dwa mecze Nakulmę.
Mi się wynik Górnika podoba. Bardzo gęsto jest w środku tabeli. Lepiej żeby jak najwięcej drużyn traciło punkty na rzecz czołówki. Nie ma przecież opcji żebyśmy grali o mistrzostwo a jeżeli zjedziemy poniżej 8 miejsca, to wiosna będzie dla nas nudna jak flaki z olejem.
Mi się wynik Górnika podoba. Bardzo gęsto jest w środku tabeli. Lepiej żeby jak najwięcej drużyn traciło punkty na rzecz czołówki. Nie ma przecież opcji żebyśmy grali o mistrzostwo a jeżeli zjedziemy poniżej 8 miejsca, to wiosna będzie dla nas nudna jak flaki z olejem.
Jeśli spadniemy z "ósemki" to wiosna będzie niestety ciekawa ale w złym znaczeniu.Chyba że zakładamy już dzisiaj że Widzew i Podbeskidzie na pewno polecą (co jak pokazał poprzedni sezon w odniesieniu do Bełchatowa i Bielska wcale nie musi byc takie pewne).Może , choć nie musi być nerwowo...co pokazała nasza wiosna.
Zakwalifikowanie się do górnej połówki to pewności i granie na luzie bo prawda jest taka że Legia,Lech,Ślask i może Górnik będą po za zasięgiem.
Co do Górnika to nie wróżę im mimo wszystko nawet pierwszej trójki.W zimie pewnie odejdzie Olkowski i Nakoulma.Nawałka pewnie obejmie kadrę i może być tak jak na wiosnę.Skończą na 4-6 miejscu.
Jeśli spadniemy z "ósemki" to wiosna będzie niestety ciekawa ale w złym znaczeniu.Chyba że zakładamy już dzisiaj że Widzew i Podbeskidzie na pewno polecą (co jak pokazał poprzedni sezon w odniesieniu do Bełchatowa i Bielska wcale nie musi byc takie pewne).Może , choć nie musi być nerwowo...co pokazała nasza wiosna.'
Zakwalifikowanie się do górnej połówki to pewności i granie na luzie bo prawda jest taka że Legia,Lech,Ślask i może Górnik będą po za zasięgiem.
Co do Górnika to nie wróżę im mimo wszystko nawet pierwszej trójki.W zimie pewnie odejdzie Olkowski i Nakoulma.Nawałka pewnie obejmie kadrę i może być tak jak na wiosnę.Skończą na 4-6 miejscu.
Śląsk poza zasięgiem? Na razie wygląda na to że ósemka jest poza zasięgiem Śląska...
W naszej lidze nie ma drużyn poza zasięgiem. Nikt z nikim łatwo raczej nie wygrywa. Pogoń tym bardziej nie ma co liczyć na łatwe i przyjemne mecze z nikim. Ja się cieszę, że Legia wcale się nie odrywa, a znając specyfikę polskich drużyn gra w europejskich pucharach wyjdzie jej bokiem i sprawa mistrza Polski jest tym bardziej otwarta
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.