Nawałka rozni sie tym o Fornalika, ze potrafi opierdolic zawodnika.
Martwi mnie tylko to, ze on bazuje na przygotowaniu fizyznym ale selekcjoner kadry powinien byc raczek ekspertem od motywowania i taktyki.
Trzeba przyznac, ze wyjatkowe oko do pilkarzy ma Tarasiewicz... Moze to nie jest glupia kandydatura?
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/10/2013 13:47
Dariusz Wdowczyk będzie nowym selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Polski - dowiedział się nieoficjalnie tygodnik "7 Dni Puls Tygodnia". Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej oficjalną informację ma podać w ciągu dwóch tygodni.
Oby, oby... abstrahując od jego przeszłości itp. w tej sytuacji po prostu upłynął moim zdaniem zbyt krótki czas, by dostał taką szansę... niech ma jeszcze okazje odwdzięczyć nam...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/10/2013 17:48
Po mojemu to Zibi na wczorajszej konferencji rozwiał wszelkie wątpliwości jeśli idzie o zatrudnienie Darka. Wymysł prasy która wałkowała temat dalej i dalej i dalej..do znudzenia. Także spokojnie, trochę jeszcze się nim nacieszymy ;]
- "- Bardzo zły wybór - mówi nam anonimowo jeden z prominentnych działaczy Polskiego Związku Piłki Nożnej." - wypowiedź ociekająca merytorycznie i poglądowo. Nie zdziwiłbym się gdyby wymyślił ją sam autor tekstu.
- 'gazeta' działa od połowy września więc mogła się zdecydować na newsa (budzącego emocje) wyssanego z palca tylko żeby podkręcić atmosferę i nakręcić nakład. Wszak jeśli istnieją tak krótko to kto jest ich oficjalnym źródłem? Boniek? Bez żartów ...
- Boniek nie jest głupi, wie że w sytuacji kiedy emocje krążące w okół reprezentacji są na wskroś negatywne, zatrudnianie trenera z taką przeszłością byłoby istnym strzałem w kolano. Tym bardziej, że jedna jaskółka wiosny nie czyni i gra Pogoni może w każdym momencie (oby tak nie było, ale ostatnich parę spotkań jest tego przykładem) pogorszyć i zmienić na niekorzyść.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Górnik rozszyfrowany taktycznie.W naszej lidze trudno o porównania ale na tle tak grającego Górnika można się trochę wystraszyć naszej formy.
Tak jak myślałem.Korona po wygraniu w Bydgoszczy uwierzyła że może i przy lekkiej pomocy sędziego (ten sam nieudacznik co prowadził nasz mecz z Górnikiem) objechała 4-1 Jagę.Za tydzień gramy właśnie z Koroną.
Wyjątkiem od tak stawianej sprawy są nasze mecze z Legią ;p
edit, ale jajca w Zabrzu powaznie klub z górnego ślaska pierwszy raz o upadku komunizmu moze smiało siegnac po mistrza kraju
Ostatnio edytowany przez: anathema, 18 października 2013, 22:22 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
He he.Mecz na telenowele.Bohater Paxiao (2 gole) nie strzela patelni na 3-1 i.....doprowadza do kontry i jest remis.Za chwile "Prezes" załatwia Śląsk i .............
PAIXAO- od bohatera do frajera
He he.Mecz na telenowele.Bohater Paxiao (2 gole) nie strzela patelni na 3-1 i.....doprowadza do kontry i jest remis.Za chwile "Prezes" załatwia Śląsk i .............
Wcześniej Hołota mógł 3 razy dobić Górnika. Poza tym moim zdaniem przy dwóch ostatnich golach nie popisał się Gikiewicz. Po co za każdym razem wybiegał prawie na 16-ty metr, jak była szansa, że obrońcy skasują tak Iwana jak i Nakoulme? Ogólnie dobry mecz i ... dobry wynik dla nas.
Wcześniej Hołota mógł 3 razy dobić Górnika. Poza tym moim zdaniem przy dwóch ostatnich golach nie popisał się Gikiewicz. Po co za każdym razem wybiegał prawie na 16-ty metr, jak była szansa, że obrońcy skasują tak Iwana jak i Nakoulme? Ogólnie dobry mecz i ... dobry wynik dla nas.
Piłkę "meczową" miał jednak Paixao i to taką że nawet Chałas by to wpakował.Swoją droga to wrocławianie mogą sobie pluć w brodę nie tylko że przegrali wygrany mecz ale choćby dlatego że byli w tym meczu zdecydowanie lepsi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.