Dużo racji w tym co piszesz jest ale fajnie byłoby chociaż raz po kolejce byc wiceliderem, łatwiej wtedy reklamować i zachęcać ludzi do przyjścia na mecz w sobotę, w sensie, że my jako wicelider itd.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Teoretycznie ten wynik jest dla nas dobry, bo Legia za bardzo nam nie odskoczyła a do Wisły tracimy jedynie 2pkt. Oni też nie są niezatapialni.
Kolego zejdź na ziemię. Legia nam nie odskoczyła? A co my się z nią ścigamy o mistrza czy co? Nasze miejsce jest w pierwdzej 8 i dzisiejszy wynik jest dla nas niekorzystny.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/10/2013 18:07
Pierdzielona Wisła , 11 mecz bez porażki jako jedyna drużyna w lidze jeszcze nie przegrała. Smuda dokonał cudu z tymi grajkami. Franek to typowy trener ligowy Widzew , Wisła , Lech , Zagłębie Lubin sukcesy jakie odnosił z tymi klubami tylko to potwierdzają.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/10/2013 19:32
Wynik pozytywny dla "dobra" calej ligi, bo Legia bynajmniej na razie jeszcze nie odskoczy za mocno w walce o tytul Dla nas najlepszy byl by remis, bo Wisla by tylko zrownala sie z nami punktami, a Legia tez by sie zbytnio nie odsunela od czolowki W Krakowie pelny stadion, dobry doping Wisly, zabraklo oczywiscie kibicow gosci, bo przy ich obecnosci bylo by duzo ciekawiej
Smuda dokonał cudu z tymi grajkami. Franek to typowy trener ligowy Widzew , Wisła , Lech , Zagłębie Lubin sukcesy jakie odnosił z tymi klubami tylko to potwierdzają.
To fakt ale zauwaz co sie z tymi druzynami dzialo po osiagnieciu celu. Spadek albo utrzymanie graniczace z cudem. Dla mnie Smuda zawsze byl burakiem i tak zostanie (nie ujmujac mu sukcesow).
A może ta liga jest tak słaba, że każdy może wygrać z każdym? Tak jak wcześniej pisałem, te teoretycznie najsłabsze mecze, mogą się okazać najtrudniejszymi.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/10/2013 19:02
Ruch wcale nie dominuje, a skoro słaby Piast potrafi stworzyć sobie tyle sytuacji to my powinniśmy stowrzyć sobie conajmniej kilka więcej
No i Ruchowi wypadł już jeden zawodnik, ciekawe czy będzie wyleczony do meczu z nami.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/10/2013 20:40
Czy ja wiem czy dla nas? Tabela się spłaszcza, już nie ma wyraźnego podziału punktowego - miejsca 5-11 dzielą 2 punkty. Wolałbym jednak by nie było wyników nas sztucznie wysoko utrzymujących, grunt abyśmy ciułając punkty sami oddalali się od 9 miejsca.
Efekt nowej miotły w Ruchu wydaje się być raczej sztuczny...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/10/2013 23:43
Dokładnie tak. Patrząc jakiej jest teraz w formie Ruch, Korona czy nawet Widzew będzie niezwykle ciężko o punkty w tych meczach. Biorąc pod wzgląd że nasza gra wyglądała jak wyglądała, tylko wyniki nam to zaciemniały, aż przyszedł mecz z Górnikiem..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Dokładnie tak. Patrząc jakiej jest teraz w formie Ruch, Korona czy nawet Widzew będzie niezwykle ciężko o punkty w tych meczach. Biorąc pod wzgląd że nasza gra wyglądała jak wyglądała, tylko wyniki nam to zaciemniały, aż przyszedł mecz z Górnikiem..
Lepiej grać słabo i punktować (mecz z cracovią), niż grać dobrze i przegrywać (mecz z Legią).
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/10/2013 20:34
Korona mimo 4 punktow w 2 meczach wyjazdowych zagrala tak nedznie, ze III lige lepiej sie oglada. Troche mi ich szkoda, bo fajna ekipe mieli z charakternym trenerem, ale noga sie powinela, doszly do tego jakies wewnetrzne animozje miedzy Ojrzynskim a zarzadem i z Korony z zeszlego sezonu praktycznie nic nie zostalo. W dodatku Korzym kontuzjowany, wiec tym bardziej maja pod gorke. Nic dobrego im nie wroze pod wodza obecnego treneiro.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.