Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/07/2013 22:05
a propo sedziow. Brazylia,liga amatorska,sedzia pokazuje czerwona kartke ,piłkarz się nie zgadza, sedzia wyciąga sztylet i zabija piłkarza. w odwecie kibice zabijają sędziego ,cwiartuja ciało, a glowe nabijają na pal
tu zdjęcia z sekcji zwlok.
http://www.liveleak.com/view?i=ab6_1372968263
W obronie sędziego Huberta Siejewicza stanął trener Legii Warszawa. Jan Urban przekonuje w rozmowie z „Faktem”, że przyłapany u bukmachera arbiter powinien dostać drugą szansę.
- Mogę powiedzieć, że na pewno nie powinno się go skreślać. Zapewne złamał zapisy w kontrakcie, wszedł tam, gdzie nie powinien, ale szkoda byłoby stracić tak dobrego sędziego. Ja osobiście go cenię, to jeden z najlepszych polskich arbitrów - stwierdził Urban.
Wydaje mi się że Siejewiczowi powinni dać drugą szansę. Każdy popełnia błędy. Gdyby to był jakiś Borski, Małek, Cwalina lub inny Pskit to pal go licho , ale Siejewicz z Musiałem to klasa "światowa".
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/07/2013 16:43
I jak to sobie później wyobrażasz? Myślisz, że poklepanie gościa, który jest takim idiotą, że w dobie internetu idzie do stacjonarnego buka łamać warunki umowy, poprawiło by sprawę z polskim sędziowaniem? Z jednej strony mi go szkoda bo sędzią jest jednym z lepszych w Polsce, ale z drugiej strony jest głupi i tu nie może być innej decyzji jak wyjebanie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Panowie pytanie,może jest jakiś ekspert od sparingów drużyn z ekstraklasy i orientuje się kto ma większe szanse na pierwszy skład w Zagłebiu,Gliwa czy Kozioł?
to niczym splunięcie w twarz. ruda pała za swoje wałki dostaje splendor i fanfary. nie mam pytań.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Slysze Borski i od razu nasuwa mi sie mecz z Cracovia i gol Moskaly w 95 (?) minucie i po tym dopiero koncowy gwizdek. Zapewne gdyby wtedy nie trafil, to gralibysmy do dzisiaj i czekali az w koncu Cracovia strzeli...
Natomiast Malek to wiadomo, glownie final PP, tyle ze ten jest po prostu slepy i zenujaco slaby, w dodatku przekonany o wlasnej zajebistosci, a to juz stawia go w naprawde chujowym swietle.
Borski i Malek - nie wiem jakim cudem ci panowie nadal prowadza mecze w ekstraklasie.
Hehe, serio nie wiesz?
a Ty wiesz co to sarkazm Ironią losu jest w ogóle fakt, że mimo tylu usilnych zabiegów, tylu przedsięwzięć które miały na celu wyzbyć tego typu przypadków w efekcie okazało się tylko iluzja i zwykła mistyfikacja - pod względem sędziowskim nic się nie zmienia pomimo tego iż rzekomo sędziów i ich działania są rozpatrywane dogłębnie iście analitycznie. Słowo klucz - rzekomo. Niestety, pod tym względem nic a nic się nie zmieniło, tylko działania pijarowe i wysublimowana metoda perswazji ukierunkowała percepcje mas że na tym polu zanotowano postęp. A to wykreowany z premedytacja bezczelny mit.
Dlatego wygrana chyżego ruja Borskiego w jakiś tam klasyfikacjach czy tam plebiscytach to brutalne kopniecie w jaja, szczególnie kibica Pogoni, którego zespół bezczelnie został po wielokroć przekręcony przez tę kreaturę.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 13 lipca 2013, 02:04 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 13/07/2013 01:59
A słyszeliście wypowiedź Przesmyckiego czyli szefa kolegium sędziów? Siejewicz nie obstawiał Radwańskiej. Podejrzewają go o obstawianie Deyna Cup, którego był sędzią. Jaja w tej polskiej piłce zdają się nie mieć końca. Plebiscyty wygrywa najgorszy sędzia, inny obstawia mecze, w których sędziuje...
A słyszeliście wypowiedź Przesmyckiego czyli szefa kolegium sędziów? Siejewicz nie obstawiał Radwańskiej. Podejrzewają go o obstawianie Deyna Cup, którego był sędzią. Jaja w tej polskiej piłce zdają się nie mieć końca. Plebiscyty wygrywa najgorszy sędzia, inny obstawia mecze, w których sędziuje...
Sam Boniek powiedzial, ze Siejewicz nie obstawial tenisa bo to bylo po meczu Radwanskiej
Sam Boniek powiedzial, ze Siejewicz nie obstawial tenisa bo to bylo po meczu Radwanskiej
Nie było po, a w trakcie, niemniej jednak żadna różnica. Mógłby sam Siejewicz pokazać kupony gdyby chciał się oczyścić - prościej by było... natomiast do dziś nie widzę racjonalnego wytłumaczenia co on robił u buka stacjonarnego, jeśli jego kontrakt to wykluczał. Pytanie, czy to jednorazowy wyskok, czy koleś co weekend chodził i obstawiał. Okaże się, że wszyscy obstawiają, tylko reszta przez neta heh...
Nie było po, a w trakcie, niemniej jednak żadna różnica. Mógłby sam Siejewicz pokazać kupony gdyby chciał się oczyścić - prościej by było... natomiast do dziś nie widzę racjonalnego wytłumaczenia co on robił u buka stacjonarnego, jeśli jego kontrakt to wykluczał. Pytanie, czy to jednorazowy wyskok, czy koleś co weekend chodził i obstawiał. Okaże się, że wszyscy obstawiają, tylko reszta przez neta heh...
Nawet nie przez neta, co wysle do punktu kolege albo kogos z rodziny i po klopocie.
Panowie pytanie,może jest jakiś ekspert od sparingów drużyn z ekstraklasy i orientuje się kto ma większe szanse na pierwszy skład w Zagłebiu,Gliwa czy Kozioł?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.