A ja podejrzewam że przyjedzie.Ma umowę sponsorską podpisaną z firmą Murapol która jest udziałowcem ...Podbeskidzia. Zapewne jeśli będzie szansa będą chcieli zmotywowac Polonistów żeby pomogli w potrzebie Bielsku
Ostatecznie tę licencję dostała, ale dostała też 20 tysięcy złotych kary za uzupełnienie wymaganych dokumentów po terminie. Brawo, gratulujemy działaczom z Krakowa. Musieli być niezwykle zapracowani przy załatwianiu tych formalności. Tak zapracowani, że zapomnieli sprawdzić tabelę - przecież Wisła szans na puchary nie ma.
Licencja jest, 20 tysięcy nie ma. Ciekawe, co przydałoby się bardziej?" - Weszlo.com
Sytuacja nadająca się do Monthy Pythona Brawo Jacek Bednarz
Moze teraz tez sie pomylisz, podobnie jak z nasza liczba w Chorzowie
A noz widelec dziewczyny z KSP na pozegnanie swojego tworu przyjada, a po drodze pare flag z Grodziska Wlkp pozycza zeby godnie zakonczyc sezon
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Może naiwnie liczyli, że Śląsk nie dostanie licencji i jakoś wejdą do pucharów. Oczywiście Śląsk dostał w późniejszym terminie po odwołaniu licencję na grę w europejskich pucharach jak można było przewidzieć
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/06/2013 23:06
Bełchatów zajął ostatnie miejsce w lidze zdobywając 31 punktów. Spadkowicza z tak dużym dorobkiem punktowym nie było od lat. Co ciekawe, Bełchatów zdobył tyle samo punktów, co sezon wcześniej, z tym że wtedy dało to 14 miejsce, tuż nad strefą spadkową.
Obwinić to może Ljuboja sam siebie. Kto mu kazał chlać do upadłego w trakcie sezonu. Jedynym niesprawiedliwym posunięciem prezesa Legii jest to, że Radovic także powinien ponieść konsekwencje. Np. wypożyczenie na sezon do Pogoni
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
W tym gronie są - Szymon Pawłowski, Łukasz Hanzel, Maciej Małkowski, Kamil Wilczek, Wojciech Trochim, Élton Lira, Martins Ekwueme, Aleksandyr Tunczew, Csaba Horváth oraz Costa Nhamoinesu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.