Zdaniem portalu "Sportowe Beskidy" liczą się już tylko dwa nazwiska. Portal wskazuje na pochodzącego z Żywca Marka Motykę - byłego szkoleniowca m.in. Górnika Zabrze, Polonii Warszawa i Korony Kielce oraz Petra Nemca - Czecha, który prowadził Śląsk Wrocław, Widzew i Flotę Świnoujście.
Wdowczyk.
Mimo wszystko osiągnięć nieco więcej w swojej trenerskiej karierze...
W korupcję umoczeni po równo.
Michniewicza poza Zagłębiem i Amicą-Lechem dłużej jak pół roku w żadnym klubie nie był.
słynny cytat Michniewicza o Rysiu F. "Sprowadził mnie do Amiki, dzięki niemu poznałem smak ekstraklasy. Swoich przyjaciół poratuje w każdej sytuacji" - o czymś świadczy
przyjaciele pełną gębą
Nas na niego poprostu nie było stać, ale Podbeskidzie już tak. I to jest śmieszne!
A tak wogóle wolałbyś Wdowczyka czy Michniewicza? ( z takim małym uzasadnieniem).
Jasne, że Wdowca. Facet będzie chciał się odbić, będzie robił wszystko żeby pokazać, że nie zapomniał jak się trenuje.
Czesiu już pokazał co potrafi. Ekspert od siedmiu boleści.
Zobaczycie, że z Podbeskidzia odejdzie jeszcze przed końcem sezonu...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 23/03/2013 12:24
Ja lubie trenerow z jajem.Ostrych i wymagajacych. Takich jak wlasnie Wdowczyk,Lenczyk czy np Wojcik.Pamietam jak Wojcik jechal na treningu po naszych grajkach za Bekdasa.,,jak podajesz kurwa,patrz patrz pierwszoligowiec kurwa,,.Ostatecznie go nie zatrudnili bo pewnie gwiazdy plakaly.
Na polskie gwiazdy tylko tacy trenerzy musza pracowac.Niestety ale spokojni typu Mario Kuras wynikow nie osiagna,nie w Polsce.
Ja lubie trenerow z jajem.Ostrych i wymagajacych. Takich jak wlasnie Wdowczyk,Lenczyk czy np Wojcik.Pamietam jak Wojcik jechal na treningu po naszych grajkach za Bekdasa.,,jak podajesz kurwa,patrz patrz pierwszoligowiec kurwa,,.Ostatecznie go nie zatrudnili bo pewnie gwiazdy plakaly.
Na polskie gwiazdy tylko tacy trenerzy musza pracowac.Niestety ale spokojni typu Mario Kuras wynikow nie osiagna,nie w Polsce.
Nie zatrudnili Wojcika, bo krecil przy transferach i Turek sie w koncu kapnal.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.