Ja dostałem...wróciłem 30 minut temu.Doping coś słabiuteńki był dziś.
Pierwsza połowa rewelka, druga zaczeła się dobrze, ale później jużsię Legii nie chciało.Świetne 25 minut Edsona(oby kontuzja nie była groźna) zaje..... mecz Ouattary strzelił gola i w obronie czyścił wszystko.
Dobry mecz Surmy zasłużył by go sprawdzić w kadrze.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Ja dostałem...wróciłem 30 minut temu.Doping coś słabiuteńki był dziś.
Pierwsza połowa rewelka, druga zaczeła się dobrze, ale później jużsię Legii nie chciało.Świetne 25 minut Edsona(oby kontuzja nie była groźna) zaje..... mecz Ouattary strzelił gola i w obronie czyścił wszystko.
Dobry mecz Surmy zasłużył by go sprawdzić w kadrze.
Ja nie mialem jak kumplowi podrzucic karty kibica=/ bo On jechal w weekend chyba ale trudno...a we wtorek juz zapozno bylo oby na Wisle dostac Dziwisz sie, ze im sie nie chcialo? wygrywac 3:0 to mozna troche spuscic z tonu no tez mam nadzieje, ze kontuzja Edsona wykluczy go tylko z treningow na jeden badz 2 dni. W razie powazniejszej kontuzji mysle, ze powazne oslabie dla Legii... choc Kielbowicz to rownowartosciowy zmiennik.
Piłkarz Kolportera Korony Kielce Marcin Robak został zdyskwalifikowany przez Komisję Ligi Ekstraklasy S.A. na dwa spotkania. Zawodnik ukarany został za niesportowe zachowanie podczas meczu ligowego Kolporter Korona Kielce – MKS Pogoń Szczecin SSA. Wtedy to Robak uderzył łokciem Lilo.
Klub Pogoni nie składał protestu w tej sprawie. Wina orzeczona została na podstawie zapisu wideo z przebiegu spotkania.
No i prawidłowo Chamstwo (ew.przejawy rasizmu) trzeba zwalczać!
Wasilewski za chamski faul na Chałbińskim tez kare dostal
Komisja ukarała również Marcina Wasilewskiego z Amiki Wronki za brutalny faul podczas spotkania z Zagłębiem Lubin. Komisja wymierzyła mu karę pieniężną w wysokości 3 tysięcy złotych oraz karę miesięcznej dyskwalifikacji w zawieszeniu na pół roku. W przypadku, gdy zawodnik w tym czasie popełni podobne wykroczenie, kara ulegnie natychmiastowemu odwieszeniu.
Komisja Ligi podkreśliła, że Wasilewskiemu zawieszono karę dyskwalifikacji, ponieważ po meczu i w publicznych oświadczeniach przeprosił sfaulowanego rywala. Od orzeczeń Komisji Ligi obu zawodnikom przysługuje prawo odwołania do Komisji Odwoławczej PZPN.
Ciekawie wygląda sytuacja w 2 lidze. Teoretycznie 5 zespołów ma sanse na awans do Orange Ekstraklasy.
Osobiście liczę, że na przyszły rok w OE zagrają Widzew, Śląsk i Zagłebie. W zamian spadną Polonia i Łęczna (Lech będzie automatycznie zdegradowany do II ligi(. Jeżeli moje oczekiwania stałyby się rzeczywistością to mieli byśmy ciekawe mecze i nie tylko pod względem piłkarskim, ale też kibicowskim.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.