Mimo, że jestem wielkim fanem Zwolińskiego, to chyba jednak nie przypadek, że nie dostaje szans od Skowronka...
W sumie to nie pamiętam, kiedy strzelił bramkę w rezerwach.... może mnie ktoś poprawi...?
ps. Enriquez zdecydowanie gra na czerwo w tym spotkaniu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 18/11/2012 17:24
dokladnie ogladajac mecz na c+ pierwsze co mnie trafilo to ze przez 3/4 spotkania slyszalem tego tysiaka Legii co niby 40 Lecha bylo,na poczataku cos tam papierem rzucili ale max okolo 10 minuty juz Legie slyszalaem,i nie ma co zrzucac na mikrofony tv;-)bo jednak przy takiej roznicy twarzy to pelen szacun dla L.Amica wychodzi po calosci,kupienie licencji tera kibice sukcesu,kibicowsko dali dla mnie dupy po calosci
nie wiem czemu ale lubię tego Rumaka. facet bardzo ogarnięty, jakoś nie pogniewałbym sie jakby kiedyś zakręcił sie koło Pogoni. może to herezje, ale darze kolesia estymą.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Skoro gwizdali na nasze jedno odpalone strobo i płakali po meczu jak to u nich jest, że nie odpalają piro itp itd.
Chciałbym zaznaczyć, że mimo gry i remisu w Poznaniu też wypadliśmy bardzo dobrze Były momenty i gorsze ale daliśmy radę. Tak jak napisałeś, kupienie kibiców im wychodzi. I nie oszukujmy się... Kocioł nigdy nie będzie Żyletą! Raczej nie mają takiego pierdolnięcia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.