Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/11/2012 17:37
Słaby trener Sasal z Podbeskidziem cudem wygrywają mecz w Lubinie, grając całą połowę przewadze jednego zawodnika powinni przegrać gdyby tylko Sernas strzelił na pustą bramkę. Zagłębie miało tyle setek, że w 10 powinni to spokojnie wygrać.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/11/2012 22:19
Ciekawie tez klub z niewiadomo skad z niie wiadomo jakimi wlascicielami, . Wczesniej z duza kasa, a jeszcze wiekszymi wymaganiami wlasciciela nie bardzo im szlo, a teraz mlodzi graja i wygrywaja
pierwsze co przyszło mi na myśl to to, że baaaardzo bym sie zasmucił gdyby nas do pucharów nie dupuścili i nie mógłbym ogladać tej padaki i pośmiewiska na całą Europe..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/11/2012 20:17
"Nowelizacja ustawy o imprezach masowych była głównym punktem odbywającej się w Targach Kielce dyskusji podczas XII Międzynarodowej Konferencji "Bezpieczny Stadion". - Należy ją dostosować do naszej ligowej rzeczywistości - uważa nowy wiceprezes PZPN Roman Kosecki.
Obecne przepisy stworzone przede wszystkim na potrzeby odbywającego się w Polsce Euro 2012 wydają się dla kibiców wyjątkowo restrykcyjne. Dopuszczają m.in. ukaranie przez sąd zakazem stadionowym osoby, która nie zajęła na trybunie miejsca wskazanego na bilecie.
Środowisko piłkarskie chce złagodzenia ustawy. - Ustawa sprawdziła się podczas mistrzostw, ale uważamy, że obecnie należy ją bardziej dostosować do naszej codziennej, ligowej rzeczywistości - stwierdził debiutujący podczas kieleckich targów w roli wiceprezesa piłkarskiej centrali Roman Kosecki.
Władze związku oraz Ekstraklasy SA zamierzają lobbować m.in. za wydzieleniem na trybunach miejsc stojących dla grup najbardziej zagorzałych kibiców (takie rozwiązanie sprawdza się w Niemczech) oraz zalegalizowania stosowania tzw. "lekkiej pirotechniki". - Stoimy na stanowisku, że używanie, oczywiście pod specjalnym nadzorem rac, nie wpłynie na wzrost niebezpieczeństwa podczas meczów - przyznał Mirosław Starczewski, wiceprzewodniczący komisji ds. bezpieczeństwa PZPN.
Konferencję kończy wieczorna gala Fair Play, na której wyróżniani są najlepiej dbający o bezpieczeństwo. Towarzyszące jej Targi Alarm i Sport-Obiekt będą otwarte jeszcze w środę."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 11/11/2012 13:26
Co ciekawe w kadrze na Bełchatów znów nie ma Zwolińskiego. Z napastników tylko Traore, czyli albo gramy Edim na szpicy albo nim........ Jeśli przegramy ten mecz, to naprawdę zrobi sie nie ciekawie.
Dokładnie. Co nie zmienia faktu że właśnie z tym beznadziejnym Śląskiem dostaliśmy 3-0. Przegrac w taki sposób dużo też mówi o druzynie która w tak "frajerski" traci gole. Same zwycieśtwa gości w tej kolejce, bo myślę że Wisła grając w przewadze dowiezie zwycięstwo. Czyli prawo serii i nasze zwycięstwo jutro? No i właśnie tego nie jestem taki pewien. Gramy z outsaiderem ale nasi kopacze potrafią nas "mile" zaskoczyc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.