Niestety tylko Pogoń nie potrafiła dowieść wygranej do końca prowadząc na wyjeździe i przegrała W ogonie tabeli już dość gęsto się robi. Pogoń tylko punkt przewagi nad 13. miejscem w tabeli. 7 punktów nad będącym na spadkowej 15. pozycji GKS Bełchatów.
Na razie na 9 meczów Pogoń ma 11 punktów, z czego więcej grała u siebie. Zazwyczaj, żeby się utrzymać to trzeba zdobyć więcej punktów niż jest meczy. Czyli obecnie w 30 kolejkach prawdopodobnie jakoś ponad 30 punktów da utrzymanie. Jest więc o co walczyć
Myślę, że ze Śląskiem wcale nie będzie łatwo. Po porażce u siebie pewnie też będzie chciał się zrehabilitować w Szczecinie.
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 28 października 2012, 18:43 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Powtórka z Podbeskidzia. Jednak dzisiaj było dużo trudniej. Piast fajnie pogrywał, ale wiadomo było, że nie wytrzymają takiego tempa jakie sobie narzucili. Potencjał Legii z przodu jest tak wielki, że sytuacje bramkowe były nieuniknione. Ljuboja po raz kolejny udowadnia jak dużo daje temu zespołowi. Pierwsza bramka cud malina
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 29/10/2012 21:01
He,he.Ja myślę ze nie ma aż tak trudnego zadania.Gorzej już nie może tam być.Albo będzie dalej to samo albo odbija się jak to z nowa "miotłą" często bywa.Dostał Jelenia i Pietrasiaka i jak się ogarną to
zobaczycie że ' górale" coś zaczną grać....a splendor spadnie na cudotwórce Sasala.
No chyba że jego giermek Skuta powtórzy rytm treningowy w zimie ze Szczecina.
Wtedy to nawet Messi i Ronaldo nie pomogą.
Śląsk musi zapłacić 20 tys. zł, a jego kibice nie obejrzą dwóch najbliższych meczów wyjazdowych. Zagłębie ukarane zostało kwotą 10 tys. zł, dodatkowo fani "Miedziowych" otrzymali zakaz uczestniczenia w czterech spotkaniach na wyjeździe.
Ponadto najbliższe dwa spotkania derbowe w Lubinie i we Wrocławiu odbędą się bez fanów gości.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak sobie myślę że takim natłokiem kar i zakazów sami sobie strzela w stopę i nawet protest nie bedzie potrzebny bo za kilka kolejek wszystko będzie zamknięte a canal+ powie "to my dziękujemy".
Co mecz to kara ostatnio wszędzie sypią nimi jak z rękawa tym się PZPN powinien zająć w pierwszej kolejności... niech krają za rozróby na stadionie a nie za dobrą zabawę kretyni...
Rozrob nie ma to za co maja karac? Teraz mieli dobra okazje sie przyjebac i zebrac troche sosu. Moze jak bylaby jakas awantura wtedy doceniliby atmosfere meczow zgodowych czy to w klubie czy w pzpnie.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/11/2012 04:50
Na portalu 2x45.com.pl dwie ciekawe wzmianki o byłych trenerach Pogoni.
Artur Płatek rozmawiał z włodarzami Podbeskidzia na temat prowadzenia tej drużyny. Od pół roku jest bezrobotny i z chęcią przyjąłby tą posadę. Jednak Podbeskidzie wolało "słabego trenera" Sasala, którego na objęcie tego stanowiska namówił, i tu uwaga....... Edi Andradina
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.