"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/08/2012 13:35
Było minęło... Trafiłem do Lechii i gra w niej sprawia mi radość. Na pewno przed pierwszym gwizdkiem był stres, ale szybko minął - zaznaczył Janicki. - Los Pogoni mnie nie interesuje. Jeżeli będą grać z meczu na mecz tak jak w poniedziałek, to wywalczą utrzymanie - uciął krótko i bez ogródek obrońca.
Nie jest jednak tak, że zawodnik w ogóle nie czuje związku z Pogonią i Szczecinem.
- Na pewno los Pogoni mnie interesuje - zapewnia Janicki. - Myślę, że z taką grą Portowcy mogą spokojnie utrzymać się w ekstraklasie.
Co raz mniej znających się na futbolu zatrudniają w tym Przeglądzie Sportowym.
przecież autorem jest znany Darek Jachno, kumpel Smolnego, ale ma trochę racji, robią Łukaszowi krzywdę obsadzając go na pozycji obrońcy
Ten sam autor ostatnio stwierdził, że w Pogoni gra Krystian Rogalski, a Zawisza zajął w poprzednim sezonie 2. miejsce...
Było minęło... Trafiłem do Lechii i gra w niej sprawia mi radość. Na pewno przed pierwszym gwizdkiem był stres, ale szybko minął - zaznaczył Janicki. - Los Pogoni mnie nie interesuje. Jeżeli będą grać z meczu na mecz tak jak w poniedziałek, to wywalczą utrzymanie - uciął krótko i bez ogródek obrońca.
Te słowa wypowiada gość urodzony w Szczecinie.
Spokojnie to tylko awaria, tzn. literówka.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/08/2012 00:19
A czym tu sie przejmowac czy Janicki powiedzial to czy tamto. Resztek zludzen co do przywiazania pilkarzy do klubow powinni sie wszyscy pozbyc po wyplynieciu informacji o tym jak wygladaly cale sezony przed laty. Nawet ikony roznych klubow sprzedawaly mecze.Dla skórokopow pilka to kasa a nie sentymenty . 99% kopaczy pojdzie do najwiekszego wroga jak dostana odpowiednie pieniadze. Sa wyjatki ale to tylko garstka .
Swojego czasu (6 miesiecy temu lub troche wiecej), Smolny powiedzial, ze Szalek jest na poziomie Ariela Borysiuka. Pozniej Szalek gral do dupy, nawet w okresie przygotowawczym (patrz mecz z flota w goleniowie).
Teraz widzimy, ze Fraczczak z zachowaniem proporcji moze byc Piszczkiem, no i teraz Adam, jak na zlosc, gra chujowo.
Tak sobie teraz pomyślałem że skoro Lech chce godnie pożegnać sprzedawczyka Reissa to i może zarząd Pogoni dałby zakończyć oficjalnie karierę piłkarską Olkowi Moskalewiczowi w barwach Portowców Byłoby fajnie gdyby coś takiego Smolny zrobił dla Olgierda
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 31/08/2012 16:43
Śląsk zwalnia Lenczyka. Jak nie lubie go jako trenera i jego stylu, to gościu poszedł do średniej ekipy, zdobył mistrza, a piłkarzyki graja przeciwko niemu. klub pozbywa sie gościa, który odnosi historyczny sukces bo jakieś Diazy, Voskampy, Kaźmierczaki się na niego obraziły. Bez jaj.
Śląsk zwalnia Lenczyka. Jak nie lubie go jako trenera i jego stylu, to gościu poszedł do średniej ekipy, zdobył mistrza, a piłkarzyki graja przeciwko niemu. klub pozbywa sie gościa, który odnosi historyczny sukces bo jakieś Diazy, Voskampy, Kaźmierczaki się na niego obraziły. Bez jaj.
Co za kraj.
Bo biegać kazał, bo na balety chodzić nie mogli. W tej lidze nigdy nie będzie normalnie.
Co za kraj.
Bo biegać kazał, bo na balety chodzić nie mogli. W tej lidze nigdy nie będzie normalnie.
Chuj w ten Śląsk, życzę im z całego serca żeby się spierdolili z ligi.
Co za kraj.
Bo obecnie to pilkarzyny dyktuja warunki a nie trenerzy. Niestety nie wrozy to dobrze dla polskiej pilki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.